Събития Обществен дарителски фонд ще дарява 261 хил. лева през 2011 г.

Обществен дарителски фонд ще дарява 261 хил. лева през 2011 г.

Неделя, 12 юни 2011 г., 12:35
Размер на буквите
Обществен дарителски фонд Стара Загора

261 000 лева за финансиране на проекти и инициативи предвижда бюджетът на фондация Обществен дарителски фонд - Стара Загора (ОДФ) за 2011 г. Това стана ясно по време на заседание на Съвета на дарители те, което се проведе на 8 юни в ресторанта на комплекс Верея.

Дневният ред включваше още приемане на отчет за дейността за периода 2009 - 2010 г., програма и насоки за дейността, стратегически план на Фондацията. Бяха одобрени и промени в състава на управлението. Гост на събитието беше проф. Димитър Динев, зам.-кмет на Община Стара Загора, който отправи приветствие към присъстващите.

Съветът на дарителите одобри Отчета за дейността на Фонда, представен от зам.-председателя Даниела Димитрова, доклада на Настоятелството, представен от Зоя Цвяткова, както и промени в състава на органите на фондация Обществен дарителски фонд - Стара Загора. В обновения Управителен съвет на фонда са Даниела Димитрова (председател), Георги Симеонов (зам.- председател), членове: Димо Тодоров, Антония Тодорова, Елка Петрова, Искра Иванова, Мариана Стоилова, Марина Тенева, Марина Хор- сикян, Радослава Палешутска, Светла Димитрова, Симеон Георгиев, Снежана Тодорова.

Освободени от ръководството, по тяхна молба, са досегашният председател Олег Стоилов, Анастасия Василева, Младей Стоянов и Станислава Стратиева, пише вестник Национална бизнес поща.

През 2011 г. основната цел на ОДФ продължава да е организационното развитие, постигане на финансова самостоятелност и утвърждаване като местна донорска организация, повишаване на гражданското участие в решаването на местни проблеми и реализиране на проекти за решаването им чрез донорски кампании и привличане на средства от външни донори. Предвидените разходи в размер на 261 хил. лева ще са за изграждане на нови и модернизиране на стари детски площадки, подобряване на материално-техническата база на детски заведения, създаване на по-добри условия за опазване на културно-историческото ни наследство, подпомагане на младежки инициативи, лечение на деца с ортопедични заболявания и др.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |