Събития ПП ГЕРБ цепела групата на Атака

ПП ГЕРБ цепела групата на Атака

Четвъртък, 09 юни 2011 г., 18:36
Размер на буквите

Председателят на групата старейшини от "Атака" в старозагорския Oбщински съвет Михаил Михайлов обвини вчера председателя на Съвета Тенчо Руканов, че с действията си целял да разцепи групата на националистите. Пред репортер на "Старозагорски новини" Михайлов заяви, че Руканов агитирал членове на неговата група да участват в изнесеното заседание на Съвета в Несебър, срещу което "Атака" категорично беше против.

По думите на Михайлов, Тенчо Руканов се обадил в късните часове преди заседанието на общинския съветник от "Атака" Таня Михайлова, като й предложил свой превоз до черноморския град. Михайлов каза, че същото обещание Руканов е направил и на общинския съветник от червената коалиция Стефан Пенев. По този повод той цитира думите на партийния си водач Волен Сидеров, според когото ГЕРБ не играел джентълменски и на подкрепата отговарял с подлост, пише вестник Старозагорски новини.

Проверка на нашата медия установи, че на въпросното изнесено заседание са присъствали 27 общински съветници, така че ако Пенев и Михайлова не бяха пристигнали, то нямаше да може да се състои поради липса на кворум. Пред медията ни обаче Руканов категорично отрече да е оказвал какъвто и да е натиск върху двамата, споменати от лидера на "Атака", старейшини. Той заяви, че Таня Михайлова е дошла на изнесеното заседание със собствената си кола, а Стефан Пенев - с кола на "Нова сила". Двамата общински съветници не бяха открити за коментар.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |