Събития Коалиционните партньори на БСП - в средата на листата

Коалиционните партньори на БСП - в средата на листата

Вторник, 07 юни 2011 г., 18:43
Размер на буквите

Девето, дванадесето и петнадесето място в избирателните листи за общински съветници ще предложи на коалиционните си партньори общинската организация на БСП в Стара Загора. Това съобщи местният председател на столетницата доц. Бойчо Биволарски. През настоящия мандат групата на БСП в Общински съвет - Стара Загора, е в коалиция с Движение за социален хуманизъм (ДСХ) и Партия на българските социалдемократи (ПБСД).

По мнението на доц. Биволарски този формат щял да се запази и в бъдещия общински съвет, пише вестник Старозагорски новини.
С близо 60 на сто ще бъдат подменени предложените на миналите избори кандидати за общински съветници. Според доц. Биволарски, това щяло да доведе до освежаване на групата и същевременно щяла да се запази приемствеността в нея.
Отлична оценка на дейността на осемте червени кметове на населени места на територията на общината даде проведеният преди два дни пленум на общинската организация на БСП. По мнение на червения лидер, това бил максимумът, който те можели да направят за селата си в условията не непрекъснато орязваните средства за техните нужди. Той уточни, че БСП в Стара Загора смятала да им даде вот на доверие за нов мандат.
Кандидатурата на БСП за кмет на община Стара Загора ще бъде определена на 25 юни, когато ще се проведе общинска конференция на партията. По непотвърдена информация до настоящия момент номинираните кандидати са шестима. Сред тях е и обявилият се за независим кандидат за кмет Дамян Георгиев. Очаква се той да присъства на общинската конференция и да изрази своята позиция.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |