Събития BМРО номинира секретаря на община Стара Загора Николина Горова за президент на България

BМРО номинира секретаря на община Стара Загора Николина Горова за президент на България

Неделя, 15 май 2011 г., 18:50
Размер на буквите

Секретарят на Oбщина Стара Загора Николина Горова събра най-много гласове при номинирането на кандидатите за президент на Република България, които общинската организация на ВМРО - Българско национално движение трябваше да предложи на централното ръководство на партията.

Това стана ясно на приключилата късно вечерта на 12 май общинска конференция на "войводите", на която освен Горова, за същия пост бяха предложени и председателят на партията Красимир Каракачанов, както и членът на Централния комитет на ВМРО - БНД Кристиян Петков, информира вестник Старозагорски новини.
Номинирането на кандидати за президент на страната ни е в изпълнение на указанията на ЦК, сведени до общинските организации, и е израз на демократичността, която дълбоко е залегнала в устава на нашата партия, съобщи общинският лидер на "войводите" Красимир Червилов. Той подчерта, че тези номинации изразяват категоричната воля на редовите членове на партията в Стара Загора, които смятат, че лидерите не са само по върховете. Червилов бе категоричен, че като секретар на Община Стара Загора Николина Горова се е справила много добре с нелеките си задължения и че оценката на нейната работа по време на четиригодишния й мандат е повече от отлична. Според общинския лидер на "войводите" секретарят на общината има административен потенциал, както и лично обаяние, което също е много важно за този, който наесен ще застане начело на държавата.

В момента Николина Горова е в гръцкия град Авдера, като водач на делегация на кметовете и кметските наместници от общината.

На въпроса готови ли са старозагорските "войводи" и с името на кандидата за кмет на града на липите, Красимир Червилов отговори, че това все още се обсъжда, но и тази номинация щяла да бъде направена по същия демократичен начин, както и предложенията за президентски кандидатури.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |