Събития Societe Generale Експресбанк отбеляза десетата си годишнина с концерт на Силви Вартан

Societe Generale Експресбанк отбеляза десетата си годишнина с концерт на Силви Вартан

Четвъртък, 29 октомври 2009 г., 15:25
Размер на буквите

С концерт на Силви Вартан, Societe Generale Експресбанк отпразнува десетия си рожден ден. Банката бе основен спонсор на грандиозното шоу в зала 1 на НДК, организирано от София Мюзик Ентерпрайсис. За да отбележи 10 години успешно партньорство, Societe Generale Експресбанк посрещна повече от 400 от своите клиенти, партньори, представители на правителството, медии и служители, на концерта на емблематичната изпълнителка.

Веднага след събитието се състоя и официален коктейл по повод рождения ден на банката, на който бе и самата Силви Вартан. На събитието присъстваха и специални гости от финансовата група Societe Generale. Сред тях бяха: Северин Кабан – Зам. - главен изпълнителен директор на Societe Generale Group, Жан - Луи Матеи - Директор на дирекция за международно банкиране в Societe Generale, Патрик Желен – Главен изпълнителен директор на румънското подразделение на групата – BRD, Бернард Кьониг – Главен изпълнителен директор на Охридска банка, подразделението на Societe Generale в Македония и др.
Изключително съм щастлив, че имахме шанс да отбележим годишнината на банката по този прекрасен начин, а именно да бъдем част от концерта на една от най-талантливите певици на всички временa”, сподели Филип Лот, Главен изпълнителен директор в Societe Generale Експресбанк и добави: Твърдо съм убеден, че през последните 10 години успяхме да се превърнем в една от най-стабилните и печеливши банки в България, която предлага дългосрочно и надеждно партньорство на индивидуалните си и бизнес клиенти. Увеличихме размера на активите си до почти 3 милиарда лева в сравнение с 0,3 милиарда лева преди 10 години. Успехът се дължи на внедряването на стабилния бизнес модел на универсална банка, основен приоритет за която е удовлетворението на клиенти ни. Ние разбираме огромната отговорност да бъдем банкери и да предлагаме дългосрочно, качествено и надеждно партньорство на всички наши клиенти.
Societe Generale Експресбанк е част от мрежата на Societe Generale Group в Балканския регион заедно с BRD в Румъния, която също отбеляза своя десети рожден ден през 2009 г., Охридска банка в Македония, Geneki в Гърция, Societe Generale Сърбия, Splitska banka в Хърватска, Mobiasbanca в Молдова.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |