Събития ТЕЦ Марица изток 2 направи конкурс за най-красиво великденско яйце

ТЕЦ Марица изток 2 направи конкурс за най-красиво великденско яйце

Четвъртък, 28 април 2011 г., 14:56
Размер на буквите
яйца великден

Конкурс за най-красиво великденско яйце се проведе за първи път в историята на най-голямата топлоелектрическа централа в България - ТЕЦ Марица изток 2 ЕАД. В него участваха служители и работници в централата, които представиха над 150 пъство боядисани и украсени яйца. В продължение на час 5-членно жури с председател Боян Боев – директор на дирекция Финансово-икономическа, преценяше кои да бъдат трите отличени яйца.

За нас беше доста трудно да стигнем до крайно решение и да изберем най-красивото яйце, тъй като всички бяха направени с много старание. Надяваме се, че занапред ще има същия, дори по-голям интерес за участие, заяви Боев, който връчи и наградата за първо място на журито. Тя отиде при Диян Неделчев.  Второто отличие бе дадено от зам.-председателя на журито – Илко Русев – зам.-директор „Маркетинг и обществени поръчки”, на Мария Данева. Трета награда бе присъдена на Росица Денчева, а специалната  – на Румяна Михова, съобщиха от пресцентъра на ТЕЦ Марица изток 2.

Поради големия интерес към конкурса и многото красиви яйца, ръководството на централата взе решение да бъдат обявени и награди на публиката. В продължение на един работен ден, служителите и работниците на ТЕЦ Марица изток 2 ЕАД посочваха своя фаворит, като пускаха гласа си за него в специална за целта кутия. Така първото място спечели яйцето на Калина Мирчева. С равен брой точки бяха отличените за второ място - Димитрина Иванова и Румяна Михова, и за трето място – Димитрина Дечева и Стоянка Славова. Те получиха своите награди от членовете на журито: Иванка Демирева – цех „Сгуроотвал”, Стоян Недялков – цех „Ремонтно-механична база” и Динко Георгиев – „Електро цех”. За всички участници в конкурса имаше поощрителни награди.
От днес 150-те великденски яйца са изложени в Административната страда на ТЕЦ Марица изток 2 ЕАД и могат да бъдат видяни от всеки гост или служител на централата.

яйце яйца великденско яйце

 

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |