Събития 10 израелски аграрни компании придружават министър Шалом Симхон за участие в българо-израелски селскостопански форум

10 израелски аграрни компании придружават министър Шалом Симхон за участие в българо-израелски селскостопански форум

Сряда, 28 октомври 2009 г., 17:09
Размер на буквите

Българско – израелски бизнес форум с участието на израелския минстър на земеделието и развитието на селските райони Шалом Симхон и Мирослав Найденов, министър на земеделието и храните на България ще се проведе в Българска търговско-промишлена палата на 29 октомври. Форумът ще бъде открит в 9.30 часа от Иван Стоименов, Главен секретар и член на ИС на БТПП, който ще отправи приветствие към участниците.

Акцент във форума е установяването на партньорски контакт между израелски компании и български фирми от сферата на селското стопанство. От интерес на израелските гости са областите напояване и хидромелиорации, оранжерийно производство, зърнопроизводство, птицевъдство и хранително-вкусова промишленост.
Десет израелски компании придружават министър Шалом Симхон при посещението му в България. В Българската търговско-промишлена палата, в предвиденото за двустранни бизнес срещи време те ще могат да завържат диалог с представителите на българския агробизнес. Около 50 са записалите се за участие до този момент наши компании.   
На форума презентации ще направят две дирекции на Министерството на земеделието и храните на България: “Европейски и международни програми и проекти” и “Развитие на селските райони”. Ицхак Кириати от Израелския институт за експорт и международно сътрудничество ще направи преглед на селскостопанския сектор на държавата Израел.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |