Събития Пикадили Парк Мол - Стара Загора става на една година

Пикадили Парк Мол - Стара Загора става на една година

Сряда, 28 октомври 2009 г., 10:24
Размер на буквите

На 30 октомври 2009 г. Пикадили Парк Мол в Стара Загора става на една година. По този повод в събота от 18.30 часа водещата търговска верига ще подари на старозагорци уникално шоу с участието на Калин Вельов. Известният музикант ще поздрави всички посетители и гости на Пикадили Парк Мол с едночасово дръминг шоу. Вокалите на атрактивната кубинка Долорес Де Ла Каридад ще внесат допълнителен колорит към изключителното шоу на барабани.

Щастлив съм, че през тази година Пикадили успя да плени сърцата на старозагорци. Ние ще продължим да им предлагаме качествено и изгодно пазаруване, каквото заслужават, като стремежът ни е да отговорим на всички техни очаквания. През 2010 г. предстои откриване и на втори супермаркет Пикадили в града на липите, коментира Александър Чампаревич, изпълнителен директор на Пикадили.
По време на представлението на Калин Вельов ще бъдат изтеглени имената на  победителите от празничната томбола на Пикадили. Томболата започна на 3 октомври и в нея могат да участват всички клиенти на супермаркета, които са направили сметка над 30 лв. и са пуснали касовия си бон в специална урна. 30 късметлии ще спечелят по един ваучер на стойност 30 лв. за пазаруване в Пикадили.

За Пикадили:
Пикадили е верига супермаркети с 15-годишна история. Магазините й са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. Пазарният дял на Пикадили на пазара на съвременните вериги супермаркети и хипермаркети е 15%. Веригата разполага с 23 обекта със средна търговска площ 2 000 - 4 000 кв. м. в десет града – София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив и Ямбол, с три обекта от типа corner shop с марката „Пикадили Експрес” в столицата и един във Варна. Предимствата, които Пикадили предоставя, са уютна обстановка за пазаруване, персонално обслужване, добър избор на стоки, разнообразие от съпътстващи услуги, които придават добавена стойност към пазаруването, собствена програма за лоялни клиенти.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |