Събития Първа национална конференция на Асоциацията на денталните мениджъри

Първа национална конференция на Асоциацията на денталните мениджъри

Неделя, 17 април 2011 г., 13:46
Размер на буквите
зъболекар дентална медицина

Първата национална конференция на Асоциацията на денталните мениджъри в България се проведе на 16 април в Стара Загора в хотел Мериан Палас. Председател на неправителственото зъболекарско сдружение е д-р Венета Павлова, а основен организатор на събитието в града на липите бе д-р Диана Бушкалова.

Предприемачът в денталната практика, бе първата лекция, изнесена на форума. Д-р Жози Бакиш, собственик и управител на четири клиники в Израел и една в България, очерта профила на предприемача-зъболекар и формулите за успех на професионално и мениджърско ниво, информира вестник Национална бизнес поща .
Вторият лектор бе Грант Бейбън. Роденият в Йоханесбург, Южна Африка, дентален мениджър, в момента работи в българска частна дентална клиника.

Експертът-юрист Мария Радева отговори на въпроси на зъболекари, свързани със злоупотреба на права от страна на пациентите. Темата, по която говори д-р Георги Саров, който освен доктор по медицина е и доктор по социология, бе Позитивно позициониране на денталния лекар предприемач в гражданското общество. Освен него в програмата бяха включени и други лекари от цялата страна.
Асоциацията на денталните мениджъри е млада организация. Тя бе основана през миналата година и има амбицията да представлява предприемчивите и инициативни зъболекари на България, които са създали собствени успешни практики и работни места.

Денталните факултети у нас не преподават мениджмънт. Затова целта на асоциацията е да подкрепя развитието на денталните клиники и кабинети у нас в усилията им да постигнат европейско ниво.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |