Събития Карфур открива хипермаркета си в Стара Загора

Карфур открива хипермаркета си в Стара Загора

Неделя, 10 април 2011 г., 15:20
Размер на буквите
Карфур Стара Загора

Хипермаркетът на Карфур в Стара Загора (Carrefour) ще отвори врати през есента на 2011 г., съобщиха от пиар отдела на международната компания. Строителството на магазина през беше забавено, заради икономическата криза. Сега доизграждането върви с усилени темпове и външната фасада вече е почти готова.

Магазинът ще разполага с 5000 кв. м търговска площ, с подземен паркинг и ще предлага на жителите и гостите на града богато разнообразие от хранителни и нехранителни стоки за дома, офиса и свободното време. Магазинът в Стара Загора ще бъде шестият от веригата в България. Първият хипермаркет отвори врати през 2009 г. в Бургас. Последваха го магазини в Пловдив, Варна, София и Русе.

Подобно на другите си събратя в Европа, Карфур в Стара Загора също ще следва концепцията Всичко под един покрив. Той ще предложи на клиентите си над 50 000 артикула на цени, близо 20% по-ниски от тези на конкурентните вериги. Вхи- пермаркета ще работят около 200 души.

Очакваме с нетърпение момента, в който Карфур ще отвори врати в Стара Загора. Вярваме, че богатото разнообразие от продукти в хипермаркета, отличното обслужване и конкурентните цени ще го превърнат в любимото място за пазаруване на жителите и гостите на града. Нещо повече - когато отвори врати в града, Карфур ще допринесе за цялостната промяна на търговията на дребно в Стара Загора. Това ще се случи благодарение на атрактивните ни оферти, които ще доведат до цялостно понижение на цените на дребно в града, и на вниманието ни към клиента, убеден е Кристиан Шарита, изпълнителен директор на Карфур за България.

Политиката на веригата в световен мащаб е да работи изключително с местни производители и доставчици. Компанията ще насърчи развитието на местния бизнес, като използва услугите и стоките на фирмите от региона.
Карфур притежава над 15 500 магазина в 35 държави и осигурява над 495 000 работни места. За2009 г. компанията е реализирала продажби за 108.6 млрд. евро.

Инвеститор в проекта Карфур - Стара Загора е Евробилд ООД. Фирмата е собственик на земята от 2006 година.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |