Събития Кметът на Стара Загора подписа за освобождаването на заместника си

Кметът на Стара Загора подписа за освобождаването на заместника си

Вторник, 05 април 2011 г., 18:32
Размер на буквите

Кметът на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев е подписал заповед за освобождаването на заместника си Велизар Балабанов, считано от 11 април т.г. В периода до края на настоящата седмица зам.-кметът ще може да довърши работата си по издаване на цялата служебна документация, с която е разполагал и работил до момента.

Припомняме, че Балабанов подаде оставката си от зам.-кметския пост на 4 април. Няколко часа след случилото се той заяви пред медията ни, че взривяването на автомобила му на 22 март е една от причините, но не основната. От пресцентъра на Общината вчера съобщиха, че в оставката му не са посочени конкретни аргументи, но в устен разговор с кмета Велизар Балабанов е изтъкнал сред мотивите своето желание да бъдат прекратени всякакви нападки срещу него и работата му, което би се отразило негативно и върху работата на Общинска администрация, пише вестник Старозагорски новини.

Велизар Балабанов е назначен за заместник-кмет на 21.12.2007 г. с ресор "Общинска собственост и стопанска политика" на Община Стара Загора. Досега е бил заместник-председател на Общинския консултативен съвет по туризъм към Община Стара Загора и член на Надзорния съвет на Общинската агенция по приватизация. След напускането му на 11 април общината ще остане само с двама зам.-кметове (б.р. - четвъртият беше освободен преди шест месеца).

"Все още нямам готово решение дали ще назнача нов зам.-кмет. Ще направя консултации и ще обявя решението си максимум до 2 седмици", коментира вчера пред медията ни проф.Танчев. До тогава дейността на Балабанов ще бъде поета от кмета и от началниците на отдели и звена в ресора, който е оглавявал.
От ПП ГЕРБ - Стара Загора, съобщиха, че Велизар Балабанов остава активист на партията и ще работи активно за развитието й.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |