Събития Велизар Балабанов подаде оставка като заместник-кмет на община Стара Загора

Велизар Балабанов подаде оставка като заместник-кмет на община Стара Загора

Понеделник, 04 април 2011 г., 19:43
Размер на буквите
Велицар Балабанов

Велизар Балабанов, заместник-кмет на община Стара Загора, подаде оставка. Балабанов е посочил пред ръководството на политическа партия ГЕРБ, че мотивите му за решението са лични. Ръководството на ГЕРБ в Стара Загора прие оставката на Велизар Балабанов, с оглед на сваляне на напрежението, което бе създадено през последните седмици между него и общинската администрация и ПП ГЕРБ.

Г-н Балабанов остава активист на ПП ГЕРБ и ще работи активно за развитието на партията, се казва в прессъобщение, изпратено от ръководството на ГЕРБ в Стара Загора.

Кметът на Стара Загора проф. Светлин Танчев е приел оставката на Велизар Балабанов и ще издаде на 5 април заповед за освобождаването му като заместник-кмет, считано от 11 април 2011 г. Периодът до края на седмицата Велизар Балабанов ще може да довърши работата си по издаване на цялата служебна документация, с която е разполагал и работил до момента.

В молбата за освобождаване не са посочени конкретни аргументи. В устен разговор с кмета на Община Стара Загора Велизар Балабанов е изтъкнал сред мотивите своето желание с подадената от него оставка  да бъдат прекратени всякакви нападки срещу него и работата му, което би се отразило негативно и върху работата на общинска администрация, съобщиха от общината.

Велизар Балабанов е назначен за заместник-кмет на 21.12.2007 г. с ресор Общинска собственост и стопанска политика на Община Стара Загора. Досега е бил заместник-председател на Общинския консултативен съвет по туризъм към Община Стара Загора и член на Надзорния съвет на Общинска агенция по приватизация.

  • Интервю на Велизар Балабанов, в качеството му на заместник-кмет на община Стара Загора, публикувано във вестник Национална бизнес поща, ден преди да подаде оставка.
Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |