Събития Почистване по домовете поевтиня с 15% в Стара Загора

Почистване по домовете поевтиня с 15% в Стара Загора

Неделя, 27 март 2011 г., 17:46
Размер на буквите
почистване по домовете

Тази година цените на услугата почистване по домовете са с около 15% по-ниски от миналата година. Прозорците, които са сред най- трудоемките и неприятни за всяка домакиня, например са по 1 лева на кв. м, вместо по 1,20 лева. на кв. м. За апартамент от около 80 кв. м цялата сума ще е към 40 лева Прането на мокети и мека мебел, които няколко часа след интервенцията вече са не само чисти, но и ароматизирани и сухи, е по 1.50 лева на кв. м.

Освежаването на холна гарнитура излиза средно по около 30 лева Почиства се всичко, вкл. терасите с цветя, банята, ваната, душ кабината, мазето, тавана и т. н.

Задължително започваме с оглед на място, за да преценим степента на замърсяване, а ако клиентът пожелае цялостно почистване, правим отстъпки в цените. Цялостното излиза по-евтино, отколкото само на отделни детайли, обяснява Снежана Атанасова, управител на ЕТ Зора - Стара Загора. В тази семейна фирма се трудят още синът Александър и снахата Ваня. Услугата остава все още неособено разпространена, търсят ни най- вече в дните преди Великден, споделят те. Тогава по традиция българинът прави основно почистване на дома и офиса си, пише вестник Национална бизнес поща.

Работата ни се увеличава чувствително и в сезона на ремонтите - лятото, както и през септември-октомври, когато хората се подготвят за зимата. По-често към нас се обръщат млади хора, но има и възрастни семейства, за които е трудно да се справят с основното почистване на дома си. Разчитаме на по-голям оборот, повече хора да се ползват от предложенията ни, споделя Снежана Атанасова.
Професионалното почистване няма нищо общо с обичайното, което извършва всяка домакиня, защото вкъщи човек не може да разполага с професионалната техника и почистващи препарати на фирмите за почистване. Започва се с най- замърсеното място, обикновено терасата, минава се през най-трудното - банята, следват кухнята, стъклата. Из стаите първо се обират паяжини и ъгли, прахосмукачката минава навсякъде по пода, не остава местенце, което да не бъде пипнато. Правилото е последното помещение да е коридорът пред външната врата.

По правило фирмите за почистване искат заявка един ден предварително, работят без почивен ден и свършват с хигиенизирането на един апартамент най- много в рамките на един работен ден.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |