Събития Асоциацията на обществените фондации в България награди Дарителите на годината

Асоциацията на обществените фондации в България награди Дарителите на годината

Събота, 26 март 2011 г., 14:03
Размер на буквите
Награди Дарител на годината

Във Варна се проведе петата поред церемония по връчване на наградите Дарител на годината 2010, организирана от Асоциацията на обществените фондации в България. Гости на събитието бяха Министърът на физическото възпитание и спорта - Свилен Нейков и заместник кметът на Община Варна - Коста Базитов. Поздравителен адрес изпрати социалният министър Тотю Младенов.

Председателят на Управителния съвет на АОФБ, Хартюн Ашикян, отправи приветствие към гостите и откри церемонията по връчване на наградите.

Статуетка и грамота Дарител на годината 2010, получиха:

Wooden Elf - Детска инициативна група за иницииране и реализиране на най-ефективната дарителска кампания за 2010 година към „Обществен фонд – Чепеларе.

Булагро АД - Наградата се връчва за цялостна подкрепа към Обществен дарителски фонд – Стара Загора. Булагро АД участва във всички дарителски кампании на старозагорския фонд и със своя пример, допринася за привличането на много други корпоративни дарители и за развитието на филантропията на местно ниво.

Ем енд И Стил ЕООД - Традиционен дарител на Обществен благотворителен фонд – Благоевград в подкрепа на извън училищните средства за социално включване.

Загорка АД – Наградата се връчва на Загорка АД за разработване на дарителската програма Създаваме по-добро бъдеще в размер на 100 000 лева за подкрепа на гражданските организации в Старозагорска област. Дарителската програма се реализира от „Обществен дарителски фонд – Стара Загора.

Колев – 1990 ЕООД – Наградата се връчва за принос към набирането на постоянен капитал на Обществена фондация Мостове над Тунджа –Ямбол.

Донка Атанасова (посмъртно) – Наградата се връчва за личен принос към цялостната дейност и за подкрепа на всички инициативи на Обществена фондация  Мостове над Тунджа-Ямбол.

Д-р Любомир Бойчев – Наградата се връчва за цялостната му работа по възраждане на филантропията в Тутракан и включването във всички дарителски кампании на Обществен дарителски фонд – Тутракан.

Илия Дичев - Наградата се връчва за подкрепа към Обществен дарителски фонд – Стара Загора за реализация на проекти в социални домове и училища в Стара Загора.

Илиян Генков – Наградата се връчва за подкрепа дейността на „Обществен дарителски фонд – Габрово.

Надежда Кузерманова - Наградата се връчва за цялостен принос към Обществен фонд – Пазарджик и насърчаване на дарителството в развитието на неправителствения сектор в региона.

Русиян Цибрански - Наградата се връчва за основаване на поименен фонд Хернани Цибрански към Обществен фонд-Лом, от който се присъжда годишна награда за изкуство и култура.

Стойо Стоев - Наградата се връчва за цялостен принос за институционалното израстване и устойчивото развитие на Обществена фондация Мостове над Тунджа-Ямбол.

Стояна Пенова - Наградата се връчва за принос в утвърждаването на фондация Обществен фонд – Пазарджик като водеща НПО и единствена гранторазпределяща организация в региона.

В рамките на церемонията новоучредената Фондация За гражданите на Варна, която беше домакин на събитието, връчи благодарствени грамоти на първите си дарители сред които:

Проф. Анелия Клисарова, ректор на Медицински университет - Варна

И корпоративни дарители:
Транспортно спедиторска кантора ООД с управител Борислав Гуцанов
МТГ Делфин, Калояна Димитрова
Солвей Соди АД и други

Варна Асоциация на обществените фондации в България Асоциация на обществените фондации в България Асоциация на обществените фондации в България
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |