Събития Прегрупират изложения в интерес на фирмите

Прегрупират изложения в интерес на фирмите

Неделя, 23 януари 2011 г., 14:49
Размер на буквите
изложение

С концептуални промени в своята програма започна годината Международен панаир Пловдив. В календара на проявите се правят размествания, които да привлекат повече делови посетители с интереси към представените браншове.

Това ще създаде повече ползи за участниците и по-модерна визия за правене на бизнес, ще продължим да прилагаме гъвкава ценова политика с отстъпки до 45%, за да подкрепим малките и средни фирми, заяви изпълнителният директор на националния изложбен център Богомил Бонев на пресконференция. Той припомни, че въпреки кризата, заради която по цял свят се отменяха изложения, през миналата година панаирът изпълни цялата си програма и включи в нея 4 нови прояви, а Конгресният център е бил домакин на над 450 събития.
Най-радикални са преобразуванията в Международния панаир на потребителските стоки и технологии. Изложбите, които се включваха в него, ще се провеждат по различно време в периода от февруари до май, а специализираната изложба за яхти, лодки и екипировка за спорт и свободно време Boats&Sports Expo отива в Международния технически панаир (26.09 - 01.10.2011), съобщава вестник Национална бизнес поща.

Идеята за това разместване в календара е на самите участници, тя е мотивирана със спецификата на отделните браншове и техните маркетингови интереси, поясни Богомил Бонев. По света многобраншовите панаири вече се смятат за отживелица, по-предпочитани са специализираните изложения. Новото групиране на проявите е свързано с вида на деловите посетители с ясно формулирани бизнес цели и носи по-голяма търговска ефективност за изложителите. То е продължение на нашата нова стратегия, стартирала през миналата година и насочена към инвестиции в маркетинга, изложителите и техните клиенти.
Панаирните прояви вече ще се откриват от най-големите изложители, за да не смесваме бизнеса и политиката, подчерта Богомил Бонев. А след успешното участие на ЕКСПО 2010 в Шанхай търсим лоби сред други държави, за да може след 7-8 години България да кандидатства за домакинство на Световно изложение, каза изпълнителният директор на Международен панаир Пловдив, който организира представянето на страната на този престижен международен форум.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |