Събития Ресторант Маската в Стара Загора забрани изцяло пушенето

Ресторант Маската в Стара Загора забрани изцяло пушенето

Неделя, 23 януари 2011 г., 14:41
Размер на буквите
ресторант маската

Любимият на малки и големи старозагорци ресторант Маската влезе в Европа. От началото на годината в цялото заведение пушенето е забранено. Изключения не се правят за никого, дори и в късните часове на деня, когато кътът за игри за деца вече е празен.

За тези, които не могат да се откажат от вредния навик, са оставени места с пепелник отвън пред ресторанта. Идеята да ограничим тютюнопушенето, защото много от нашите гости са деца, е отдавна. Наредбата просто ни помогна да я реализираме, казват стопаните на просторното и уютно заведение в сградата на Кукления театър. Сега малките палавници могат да се забавляват на воля и на чист въздух в добре отопления ресторант. За тях всяка събота и неделя по обяд се организират весели срещи с клоуни от Кукления театър. В Часът на забавленията и таланта с кака Гери в неделя малките палавници имат възможност да покажат разностранни дарби. Всяка седмица кака Гери посвещава часа си на някаква тема - чете им стихотворения, приказки, пее им песнички, запознава ги с чудния свят на изкуството.

Входът за съботно-неделните празници е свободен. Както и през цялата останала седмица, се заплаща детският кът с катерушки и всякакви други забавления, но цената е само 3 лв. и то за целия ден. При това можете да прекъснете престоя си в ресторанта, да се приберете вкъщи и после отново да дойдете с детето си и да ги ползвате, пише вестник Национална бизнес поща.
Голяма радост за невръстните гости на Маската е и традиционното детско меню. Освен вкусни и съобразени с възрастта им ястия, то включва играчки за момиченца и момченца. Собствениците на ресторанта не са забравили и възрастните. За тях е разнообразното меню, в което на особена почит се радват пиците.
Верни на традицията да бъдат максимално близко до желанията на своите клиенти, в Маската им подготвиха поредната изненада. Всеки понеделник и вторник от сутрин до вечер гостите на заведението - малки и големи, ползват 20% отстъпка. Можете да се възползвате от тази атрактивна промоция до края на февруари. В ресторант Маската ви очакват. Забавленията и приятното настроение на вас и вашите питомци са гарантирани.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |