Събития Много верни неща имало в писмото на Касим Дал

Много верни неща имало в писмото на Касим Дал

Четвъртък, 13 януари 2011 г., 19:45
Размер на буквите

Прочетох в медиите т.нар. "кърваво писмо" на бившия зам.-предсeдател на Централното оперативно бюро на партията и смело мога да кажа, че в него има твърде много верни неща". Това заяви предишният председател на областното ръководство на ДПС в Стара Загора и бивш зам.-областен управител Хюсеин Енгер. Въпреки че в последно време се бил откъснал малко от партийната работа, той призна актуалността на отразеното в писмото.

"В същността на написаното се съдържа голяма доза истина и най-вероятно в ДПС ще бъдат направени съответните изводи. Те задължително трябва да бъдат направени", бе категоричен в оценката си Енгер, пише вестник Старозагорски новини.
За разлика от бившия си лидер, сегашният областен председател на ДПС и член на централното ръководство на младежката организация на партията Халил Летифов бе много по-сдържан в оценката си. Пред наш репортер Летифов заяви, че най-добре било да се изчака официалното становище на централното ръководство и едва тогава да бъдат направени съответните коментари. Според него лидерът на ДПС Ахмед Доган знаел как да се справя с подобни ситуации и с чест щял да излезе от настоящата ситуация. По повод обвиненията на Касим Дал към Доган за пълното отсъствие на ДПС-лидера от работата на Народното събрание и парламентарната група на партията, Летифов заяви, че Доган бил непрекъсната сред избирателите си и първо се отчитал пред тях. Определението на Дал за членовете на централното ръководство на ДПС като "мъжки секретарки" Летифов обясни с емоционалността на написалия писмото и за себе си каза, че не приема този термин.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |