Събития БАТА Агро ще се проведе в Стара Загора от 10 май 2011 г.

БАТА Агро ще се проведе в Стара Загора от 10 май 2011 г.

Неделя, 09 януари 2011 г., 13:11
Размер на буквите
панаирен календар

От 10 до 14 май 2011 г. в Стара Загора ще се проведе поредното издание на специализираното изложение за селско стопанство, техника и материали БАТА Агро. Това е и единственото събитие в Стара Загора, което е намерило място в ежегодния панаирен календар на Българската търговско-промишлена палата.

Изданието е отпечатано в края на миналата година, цената му е 3 лв., а негова съкратена версия може да се види в сайта на БТПП.
Събитията са основно концентрирани в София и Пловдив и повечето от тях са добре познати на българския бизнес от различни браншове. Януари не е богат на събития, но в края му е предвидено европейско изложение Отворени врати за образование в чужбина, което ще се проведе в София (29 - 30.01).
От 23 до 26 февруари в Пловдив ще се състоят традиционните Винария, Фудтех, Хорека, както и специализираната изложба за СПА и уилнес.

Наред с множество други събития през март в София ще се проведе и Алея на здравето (11-16.03.), а градът на тепетата ще бъде домакин на Изложба на общините. За строителния бранш март също ще е благодатен откъм изложения - от 8 до 12 март в София ще се проведе Българска строителна седмица, а по-къс- но пак в столицата е пролетното издание на Стройко 2000 (23 - 29.03.).
Април и септември са най-наситени с панаири и изложения. През пролетния месец Пловдив например, ще бъде домакин на Международно феър мотор шоу (8 - 10.04.). За автолюбителите панаирният град ще бъде интересен и от 26 септември до 1 октомври, когато е поредният Автомобилен салон. По същото време вторият по големина град у нас отново ще посрещне изложители и гости на традиционния Международен технически панаир.
В началото на септември пък е предвиден IX Международен панаир на народните занаяти в Габрово.
Юни, юли и август почти липсват с изяви на панаирната карта на България. В първия летен месец само е заложено провеждането на Мотор шоу в София (10 - 19.06).
През октомври са Медикус, Денто, Галения в Пловдив, Светът на мебелите в София, както и атрактивните Италиански фестивал на красотата и прическата (в Пловдив - 27 - 30.10.) и Зоо ревю (в Пловдив - 28 - 30.10.).
Ноември е месецът на храните и напитките. Тогава в София се провеждат специализираните Бул пек, Интерфуд & дринк, Месомания, Светът на млякото, Салон на виното (всички на 9 - 11.11.), пише вестник Национална бизнес поща.

Според календара на БТПП за панаирите и изложбите в България през 2011 г., предстоят и много други събития в областта на банките и банковото дело, битовата техника, дърводобива и дървообработването, екологията и водното стопанство, електрониката и енергетиката, изкуството, информационните технологии, охранителната и отбранителната техника, оптиката и фотографията, полиграфията, спорта, туризма и др.

Повече за тях може да прочетете в сайта на палата.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |