Събития Велизар Балабонов, зам.-кмет на Стара Загора: Оставих цигарите и свалям килограми

Велизар Балабонов, зам.-кмет на Стара Загора: Оставих цигарите и свалям килограми

Неделя, 19 декември 2010 г., 16:07
Размер на буквите
Велизар Балабанов

Зам.-кметът на Стара Загора Велизар Балабанов изненадва приятно с нова визия. Видимо подмладен, отслабнал и усмихнат, г-н Балабанов не скрива, че се чувства нов човек, защото е оставил и цигарите. Изведнъж се погледнах отстрани.Видях в себе си човек с наднормено тегло, който пуши по 3 кутии цигари на ден и се храни не особено здравословно.

Също като в онази реклама: си казах стига и предприех драстични промени, споделя зам.-градоначалникът.
Той пази ревниво тайната на голямата и бърза промяна. Съвсем леко открехва вратата, като обяснява, че върху него са прилагани източни методики за пречистване на тялото от токсините и първоначално отхвърляне на излишните килограми. Сега Велизар Балабанов не гладува, но спазва определен режим на хранене. Той включва салати, ориз и месо, но в по-ограничени количества. Спазвам принципите на разделното хранене,но не се лишавам напълно от никакви храни, казва той.
За да поддържа добра форма, всяка сутрин прави гимнастика по 30-40 минути вкъщи. Тя също е подчинена на методики от Далечния изток. Целта не е да се натоварваш максимално физически, а да правиш упражнения, съобразени с възрастта ти, които съхраняват твоята гъвкавост, енергия и помагат за усвояване на правилно дишане, разказва пред вестник Национална бизнес поща зам.-кметът.
Всичко е много просто, трябва само упоритост и инат да издържиш, смее се той. В момента колегите му в бялата сграда залагат докога ще издържи без цигари. Г-н Балабанов не пуши вече двайсетина дни, но е убеден, че ще може да се справи с никотиновата зависимост. Припушва ми се отвреме навреме, особено вечер на маса с приятели, но виждам, че вече не ми е толкова трудно. Коледните и новогодишните празници Велизар Балабанов смята да изкара с най-близките си хора в родния град. Няма да се лиша от нищо нито на коледната, нито на новогодишната трапеза. Не мисля, че човек трябва да изпада в крайности или да се вманиачва в собствената си външност. В момента се чувствам добре и това е достатъчно, казва той.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |