Събития 96 полицаи, получили професионална подготовка в академията на МВР в Казанлък, положиха клетва

96 полицаи, получили професионална подготовка в академията на МВР в Казанлък, положиха клетва

Понеделник, 06 декември 2010 г., 13:50
Размер на буквите
полиция - полицаи

96 новоназначени полицаи, завършили курс за първоначално обучение в Центъра за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР в Казанлък, положиха клетва в петък. На церемонията присъстваха зам. областният управител Галина Стоянова, председателят на Общинския съвет в Казанлък Васил Самарски, директорът на ОД на МВР - Стара Загора Алекси Алексиев, началникът на РУ Полиция – Казанлък Иван Чолаков и бившият директор на центъра Захари Захариев.

От началото на следващата седмица 70 от вече пълноправните служители на полицията ще поемат по пътя на своята професионална кариера в ОД на МВР–Стара Загора. Директорът Алекси Алексиев им пожела успешно да прилагат придобитите знания и морално-волевите си качества, за да отговорят на високите обществени очаквания.
96 новоназначени служители на Главна дирекция “Охранителна полиция” положиха полицейска клетва и клетва по Етичния кодекс на служителите на МВР с полицейски правомощия, и подписаха клетвен лист. Те се заклеха да служат достойно в името на реда и сигурността, като спазват и прилагат законите и Конституцията на Република България, да оправдаят общественото доверие и да бъдат непоколебими в призванието си да служат и помагат на хората.

Випускниците на ЦСПП към АМВР завършиха с успешно положени изпити шестмесечен курс за първоначално обучение, проведен по учебни програми за новоназначени държавни служители от МВР, съобразени с европейските стандарти и въведени в центровете при Академията на МВР през 2007 г.
Това е петият випуск, завършващ по новите програми за първоначална подготовка в Центъра за специализация и професионална подготовка – Казанлък, който през тази година навършва 40 години от своето създаване.

Информация: вестник Новината

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |