Събития Cinema City осигури безплатна прожекция на хора с физически увреждания

Cinema City осигури безплатна прожекция на хора с физически увреждания

Петък, 03 декември 2010 г., 14:13
Размер на буквите
кино Стара Загора

Cinema City Mall Galleria Stara Zagora организира безплатна кино прожекция за хора със специфични потребности, по повод 3 декември - Международен ден на хората с физически увреждания. 15 души от Дома за възрастни хора с физически увреждания в Стара Загора приеха поканата, съобщиха от пресцентъра на търговския център.

На излизане видяхме много усмихнати лица и това беше най-голямата ни награда, сподели  Десислава Мърхова, Оперативен Мениджър на киното.
Мултиплексът е оборудван да откликне на специалните потребности на хора в неравностойно положение. Посетители в инвалидна количка посещават редовна прожекця с придружител, като за тях е безплатна, а техният придружител заплаща пълната цена на билета. Хора с физически увреждания, които използват седалка на киното, заплащат преференциална  цена от 6л за редовна прожекция.
Молът също е създал условия за посещението на хора в неравностойни положениe. “В търговски център Galleria Stara Zagora разполагаме с 4 специални асансьора, 1 рампа и 1 машина за транспортиране на хора с увреждания. На всяко едно от нивата имаме специална тоалетна, отговаряща на изискванията”, заяви Добромира Петрова, Мениджър Реклама, Връзки с обществеността и събития Mall Galleri Stara Zagora.
Cinema City се стреми да се отнася отговорно и да се ангажира със социалните проблеми на обществото, в което развива своята дейност. Ние избираме социална отговорност и ангажираност към каузи, които са по-близки до общността. Намеренията са ни да подкрепяме още такива.

За Cinema City:
Първият у нас мултиплекс Cinema City с 13 зали, включващ единственото IMAX кино у нас, Mtel IMAX, беше открит в Mall of Sofia през 2006 г. Вторият мултиплекс с 11 зали в Mall Plovdiv отвори врати миналия март. Само преди месец беше открит и мултиплекс с 7 зали в Стара Загора. За жителите и гостите на София и Пловдив Cinema City бързо се превърна в предпочитано място за прекарване на свободното време.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |