Събития Кампания за здравословно хранене Вкусната дружина започва в Стара Загора

Кампания за здравословно хранене Вкусната дружина започва в Стара Загора

Вторник, 30 ноември 2010 г., 10:40
Размер на буквите
Стара Загора

Европейския информационен център Европа Директно – Стара Загора организира съвместно с РИОКОЗ – Стара Загора кампания за здравословно хранене под наслов Вкусната дружина. През цялата тази седмица и в края на миналата в различни училища от Стара Загора децата се включиха с презентации, информационни табла, песни и други инициативи, обединени около идеята за здравословното хранене и борбата срещу затлъстяването.

На 3 декември от 12,30 в Регионалната библиотека Захари Княжески ще се проведе съобразен финал на кампанията в Стара Загора. В рамките на един час ученици от Начално училище Димитър Благоев, Второ основно училище Петко Славейков, СОУ Железник и СОУ Иван Вазов ще представят на своите връстници тяхното разбиране за здравословното хранене. Европа Директно и РИОКОЗ са подготвили изненади за всички млади участници, съобщиха от Европа Директно - Стара Загора.
Същевременно кампанията Вкусната дружина ще посети и големите градове от Област Стара Загора – Казанлък, Чирпан, Раднево, както и Николаево. Това ще се случи до края на следващата седмица, когато ще приключи съвместната обиколка на Европа Директно – Стара Загора и РИОКОЗ – Стара Загора.
Всяко дете – участник или зрител – ще получи брошура, отпечатана от Европейски информационен център Европа Директно – Стара Загора и съдържаща най-важната информация за здравословния начин на живот. Тя е изготвена от Европейската Комисия, която е инициатор на кампанията Вкусната дружина във всички държави от Европейския съюз.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |