Събития Berlitz - Стара Загора организира вечер на английския език

Berlitz - Стара Загора организира вечер на английския език

Четвъртък, 25 ноември 2010 г., 11:36
Размер на буквите
Берлиц

Инструкторите от центъра за чуждоезиково обучение Berlitz в Стара Загора предлагат интересен и достъпен начин, чрез който учениците им да съчетаят полезното с приятното. Всеки месец ще се провежда вечер за общуване на английски език.

Целта е в неформална обстановка да бъдат упражнявани придобитите езикови умения. Надяваме се, че начинанието ни ще се превърне в една добра традиция за желаещите да общуват на английски език, коментират от Berlitz.
Сред активните  участници в тези срещи са служителите от Центъра за Изпитване и Европейска сертификация в Стара Загора. Към Berlitz -обществото може да се присъедини всеки, без каквито и да било ограничения. Владеенето на западен език е гаранция, че ще можем да говорим свободно в страните от голямото европейско семейство, разясняват преподавателите от Berlitz. Зад центъра, който те представляват, стои авторитет и 130-годишен опит. От две години фирмата има свое представителство и в Стара Загора. Тя предлага курсове за деца и възрастни, под форма на индивидуално, полуиндивидуално и групово обучение (в група до 8 курсисти). Използва се т.н. Berlitz-метод (по време на уроците се използва само целевият език). Граматиката се преподава чрез много примери, ,без учениците да се натоварват със сложни правила и дефиниции. Така обучаваните започват интуитивно сами да построяват граматически правилно изреченията. Преподавателите са чужденци, или специално обучени от Berlitz, съобщи Елена Физиева - офис мениджър на Berlitz в Стара Загора.

В учебния процес курсистите усвояват живия език, който реално те ще използват при комуникацията си в чужбина.
На хора, на които спешно се налага в рамките на 2-3 седмици да усвоят езика на избраната държава, Berlitz предоставя уникална интензивна програма- Total Immersion . Говорене, слушане и мислене на новия език през целия ден, включително и обяд с преподавател, по време на който се упражнявате езика в непринудена и приятна атмосфера.

Корпоративните клиенти имат привилегията да бъдат обучавани в собствения си офис, или на посочено от тях място. Курсът е разделен на 8 нива (4 базисни + 4 специализирани). След завършване на всяко ниво клиентът се явява на тест, след който получава Berlitz сертификат, добре познат в повече от 70 държави в света.

Berlitz в Стара Загора се намира на ул. Г Михайловски 8, тел: 042/ 639 468.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |