Събития ГЕРБ - Казанлък: Никой в партията не е над закона

ГЕРБ - Казанлък: Никой в партията не е над закона

Неделя, 21 ноември 2010 г., 18:49
Размер на буквите

Полицейската операция Пластиките е поредното доказателство, че никой в партията не е "над закона" и за престъпни действия няма политически чадър над никого. Това се заявява в разпространеното становище от Общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Казанлък.

Сред десетте задържани в проведената в средата на миналата седмица операция бе и доскорошният организационен секретар на партията в Казанлък Йоан Вълканов.
В документа се казва също, че Общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Казанлък отдавна се е разграничило ясно от Вълканов, който от четвъртък с решение на Изпълнителната комисия на партията в София е с прекратено членство в ГЕРБ, информира вестник Старозагорски новини.

В становището на ГЕРБ - Казанлък, се изразява пълна подкрепа за работата на териториалните звена "Борба с организираната престъпност" - Стара Загора и Хасково, сектор "Противодействие на икономическата престъпност" при ОД МВР - Стара Загора, Районно управление "Полиция" - Казанлък, и ОД МВР - Пловдив във връзка с осъществената специализирана полицейска операция "Пластиките".
За жителите на Казанлък и района задържаният Вълканов е известен не само с партийното си минало и активност, но и с това, че е съдържател на няколко градски казина. Миналата година, по време на кампанията за парламентарни избори, той бе най-активният сред членовете на ГЕРБ, който на практика организира и изнесе кампанията на гърба си. Малко преди това Вълканов купи специално апартамент в идеалния център на града, който използва за електронно агитационно предизборно пано.
През май тази година Йоан Вълканов бе сред номинираните за лидер на ГЕРБ - Казанлък.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |