Събития Център за изпитване и европейска сертификация представи на форум в София темата: Маркировката СЕ - мост към европейския пазар

Център за изпитване и европейска сертификация представи на форум в София темата: Маркировката СЕ - мост към европейския пазар

Сряда, 17 ноември 2010 г., 16:44
Размер на буквите
ЦИЕС

По повод Световния ден на качеството – 11 ноември и Европейската седмица на качеството - 8 – 14 ноември 2010 година в хотел Родина в София се проведе ХХІ национална научно-практическа конференция под мотото Качеството – за по-добър живот. Център за изпитване и европейска сертификация ЕООД взе активно участие в нея.

Центърът е регионален представител за Стара Загора на Сдружение Клуб 9000 и един от малкото изцяло български органи за оценяване на съответствието. Дейността на дружеството бе презенетирана на специален изложбен щанд, а неговия управител инж. Благовеста Шинева изнесе доклад на тема Маркировката СЕ - мост към европейския пазар.

Проявеният силен интерес от страна на участниците към предлаганите от центъра услуги доказа за пореден път, че Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) се налага като лидер в областта на сертификацията на продукти, системи за управление, сертифицирането на сгради и енергийни потребители, в изпитването на машини, електрически съоръжения и строителни продукти, в техническия надзор на СПО, професионалното обучение.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |