Събития Строител ВД взе наградата Гепард на вестник Пари

Строител ВД взе наградата Гепард на вестник Пари

Вторник, 16 ноември 2010 г., 19:27
Размер на буквите
Веселин Драгов Веселин Драгов

Старозагорската строителна фирма Строител ВД води класацията за най-динамично развиващи се компании за Старозагорски регион. Класацията е публикувана в изданието на вестник Пари Гепард. Наградата беше връчена на собственика на компанията, инж. Веселин Драгов, от председателя на Търговско-промишлена палата – Стара Загора Олег Стоилов.

Домакин на конференция Гепард тази година беше Пловдив. В конференцията участваха представители на бизнеса от Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Перник, София и София-област. Приветствие към участниците в конференцията отправи областният управител на Стара Загора Йордан Николов.

Старозагорската строителна компания Строител ВД е сред фирмите в България, които постигнаха най-високи резултати във времето на икономическа криза. Убеден съм, че за силните в бизнеса кризата носи предимства, каза при връчването на наградата инж. Веселин Драгов.

Рейтингът на най-динамично развиващите се компании у нас Гепард е изготвен от независимата счетоводно-одиторска компания Актив. Тя има над 5-годишна практика в изследване на фирми, класирането им по бизнес показатели и анализирането на бизнес информация. В класацията Гепард 2010 са проучени резултатите на компании за 2009 спрямо 2007 г., като основният показател са приходите от продажби. В рейтинга на най-динамично развиващите се компании попадат тези, които имат годишен оборот над 500 хил.лв., стартирали са дейността си преди 2007 г., не са отбелязвали загуба за изследвания период и не са финансови или холдингови дружества.

През 2010 г. вестник Пари издава три регионални списания Гепард – Черноморие,  Регион Юг и Регион Север. Първите две списания, Черноморие и Юг, са вече факт.

вестник Пари - Гепард
Председателят на Търговско-промишлена палата – Стара Загора Олег Стоилов връчва наградата на собственика на Строител ВД инж. Веселин Драгов

вестник Пари - Гепард
Веселин Драгов (вляво), Петър Ангелов, изпълнителен директор на Стандард профил - България АД, Олег Стоилов, председател на УС на Търговско-промишлена палата - Стара Загора и областният управител на Стара Загора Йордан Николов на конференцията на вестник Пари Гепард в Пловдив, 16 ноември 2010 г.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |