Събития Коледният базар в Стара Загора започва на 1 декември

Коледният базар в Стара Загора започва на 1 декември

Понеделник, 15 ноември 2010 г., 09:37
Размер на буквите
базар - Коледа

На 18 ноември започва набирането на документи за участие на търговци в Коледния базар в Стара Загора, съобщи Елка Бонева, началник сектор Административни бюра. Крайният срок е 26 ноември. Базарът ще се проведе от 1 декември до 31 декември и павилионите ще бъдат разположени на същите места като миналата година - пред джамията и срещу магазин Сити.

Ще бъде допускана продажбата на коледни украси и сувенири, дребни подаръци, бельо, трикотаж и конфекция, пакетирани захарни изделия. Строго се забранява продажбата на цигари и алкохол, както и на пиротехнически средства, информира вестник Национална бизнес поща.

Освен в центъра на града, всяко административно бюро допълнително предлага на търговците места за коледни базари по квартали. В кварталите, където няма изградени временни преместваеми съоръжения и търговците сами трябва да ги направят, таксите ще са по наредбата за временни преместваеми съоръжения. В павилионите на центъра наемът е 217 лв. за кв. м с включена в цената използвана електроенергия. На търговците строго ще бъде забранено използването на електроуреди тип самоделка с оглед пожарната безопасност. Площите в бунгалата са 250 кв. м и заедно с местата по кварталите, едва ли ще има неудовлетворени желания за участие в базара, смята г-жа Бонева.

Определени са и места за поставяне на коледни украси и елхи в отделните административни бюра, за да достигне празничната атмосфера в Стара Загора до всички нейни граждани.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |