Събития Старозагорката Диана Колева стана Мисис България - Земя 2010

Старозагорката Диана Колева стана Мисис България - Земя 2010

Понеделник, 08 ноември 2010 г., 18:08
Размер на буквите
Диана Колева

Старозагорска красавица Диана Колева е новата носителка на короната на Мисис България - Земя 2010. Диана Колева е достигнала финала на националния конкурс за омъжени дами, проведен преди броени дни в столицата. Тя е зодия Водолей, има висше юридическо образование и международни търговски отношения.

Майка е на 9 годишна дъщеря, а хобито й е фотография. Любимият й израз: Важно е човек да знае какво иска, но по-важно е да знае как да го постигне. А най-важно в живота е здравето на семейството.

Това е първият конкурс и първата корона в живота ми и затова е и много ценна. Важното е, че я получавам в момент, в който вече съм се реализирала като майка и съпруга, и това е един съвсем зрял и съзнателен избор. Семейството ми ме подкрепяше през цялото време, а за титлата много помогна и дъщеря ми Мирела, която лично ме представяше във втория кръг, разказа носителката на титлата. Малката е впечатлила журито и водещата Маги Желязкова с думите: "Мама е много добра и много благородна, и затова заслужава да бъде избрана.

Диана Колева е била единствената старозагорска представителка сред 14-те, по думите й, все красиви и достойни кандидатки.

Освен Диана, с равностойни титли т.г. се окичиха и софиянките Галена Георгиева - Мисис България Свят 2010, Мисис България Европейски съюз 2010 стана Росица Стойчева, а Мисис България Вселена 2010 – Паулина Петракиева.

Всички финалистки са получили специални награди – най-голямата селектирана до момента перла в света, както и козметика. 12-ото издание на конкурса Мисис България се проведе под мотото За чиста околна среда в подкрепа на информационната кампания на Европейската комисия „Ти контролираш промените в климата”. Стартира и благотворителната кампания на организация Мисис България за подпомагане на детската клиника по изгаряния в Пирогов.
Диана Колева сподели, че заедно с бизнесмена Пламен Русев планират серия инициативи, за да популяризират града. На първо време и в Стара Загора ще бъде направен благотворителен търг на детски играчки. Средствата, събрани на него, ще бъдат дарени на Детско инфекциозно отделение в МБАЛ.

мис България
Диана Колева (с червената рокля) е единствената брюнетка сред четирите носителки на титли

Стара Загора - център на Вселената
Старозагорската агитка не пропусна да развее плакати Стара Загора - център на Вселената и на конкурса в столицата

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |