Събития Кризата е добро време за инвестиране в дълготрайни материални активи

Кризата е добро време за инвестиране в дълготрайни материални активи

Понеделник, 08 ноември 2010 г., 10:10
Размер на буквите
Железник

Модерна складово-производствена база изграждат в съдружие Кирил Михайлов и Митьо Горчев от Стара Загора. Собствениците на двете фирми за търговия с метали и метални конструкции Железник - М ООД (Михайлов) и ЕТ Метапком (Горчев) смятат, че кризата е добро време за инвестиране в дълготрайни материални активи.

Това е на фона, че те и в момента притежават най-голямата складова база за търговия с метали и метални изделия в региона.
Номенклатурата на Железник - М и Металком включва богат асортимент от винкели, ламарини, тръби, ел. заварени профили, шини, калибрована стомана, шестостени, квадрати, бетонно желязо, студено огънати и горещо валцовани профили, легирани и въглеродни стомани и др. Бизнесмените имат възможност и да доставят специ-
фични метални изделия по заявка. Досега политиката ни бе насочена към количеството на предлаганите номенклатури, но вече работим върху повишаване на качеството на предлаганите стоки и услуги и откриване на нови форми за привличане на потребителите. Имаме собствен автомобилен парк и предлагаме транспорт из цялата страна, както и услуги с кран и вишка, споделя тандемът Михайлов - Горчев.
В по-дългосрочен план намеренията на бизнесмените са за продължаване на инвестиционната политика и създаване на сервизен участък за металообработка, както и разработване на пазара за цветни метали.
В бизнеса имаме самочувствие на хора, които познават в детайли занаята. От 15 години сме на пазара. Моментната ситуация е трудна, но не сме от онези, които се примиряват, казват Михайлов и Горчев. Новата база ще бъде оборудвана със съвременни машини, ще разширим гамата услуги, свързани с металообработването, които сега предлагаме, като напр. рязане, огъване, заваряване, заготовки и др., решили са бизнесмените. 

Информация: вестник Национална бизнес поща

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |