Събития Детски център Ехей - любимо място на децата от Стара Загора

Детски център Ехей - любимо място на децата от Стара Загора

Събота, 06 ноември 2010 г., 10:35
Размер на буквите
Детски център Ехей - Стара Загора

Детски център Ехей е място, където децата ходят с удоволствие. А затова си има ясна причина - нищо в Ехей не се прави на сила и винаги е интересно за малчуганите. Децата сами си избират игрите. Дори и общите занимания, които организира възпитателката не са задължително, но на практика всички с радост участват в тях.

Тайната се крие в метода, по който работи детски център Ехей в Стара Загора. Ежедневните занятия са с елементи от Валдорфска педагогика. В такава група е прието децата да са на различна възраст, а детски център Ехей работи с деца на възраст до 10 години. Предимството е, че по-малките деца се учат от големите. Подражават им винаги при дейностите и игрите, които организира центърът. Ролята на възпитателката е да ръководи процеса, да разказва приказки, да помага за сложните неща. Методът се използва отдавна при възпитанието на децата в различни държави и е доказал, че чрез него те много по-успешно се адаптират към колективния начин на живот.

деца - Ехей Залата на детски център Ехей е обзаведена с атрактивни и безопасни играчки

В Ехей темите на занятията са седмично обособени. Подчинени са на предстоящите празници, традициите и обичаи, свързани са с природата, здравословното хранене. Принцип е всички занятия да се представят разбираемо и по приятен начин на децата.

Всеки ден от седмицата в Ехей е подчинен на една основна дейност - сред тях са: рисуване, моделиране, конструиране, изучаване на английски език, драматизации, пеене, занимания с движение и елементи от йога.
Децата са влюбени и в състезателните и забавните игри - разказва ръководителят на детски център Ехей в Стара Загора г-жа Петкова - някои от децата дори могат сами да измислят игри и за запалят и другите по тях. Центърът обикновено се посещава от деца около 5 години, но е отлично място и за по-малките.

Ехей Един от любимите на децата кътове за забавление в детски център Ехей Ехей - Стара Загора Детски център Ехей - едно приятно място за децата на Стара Загора

Детски център Ехей се намира в сградата на Дома на строителя в Стара Загора, на 13-я етаж. Той предлага възможност не само на заетите родители да оставят децата си за няколко часа на приятно за тях място, но също и за по-редовни занимания с децата, при това на много приемлива цена за родителите.

Детски център Ехей работи от понеделник до петък от 9,00 до 12,30 часа и от 14,00 до 18,00 часа, а в събота от 9,30 до 12,30 часа. През зимния период детски център Ехей ще работи и в неделя.

Телефон за контакти: 088 8961778, г-жа Петкова.
Адрес: Стара Загора, Дом на строителя, зала на 13-я етаж.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |