Събития Българо-сирийски бизнес форум, София - 9 ноември 2010 г.

Българо-сирийски бизнес форум, София - 9 ноември 2010 г.

Петък, 05 ноември 2010 г., 08:09
Размер на буквите
БТПП

Търговско-промишлена палата – Стара Загора ви информира, че на 9 ноември 2010 г. (вторник) в сградата на БТПП в София, зала А, ет. 1, ще се проведе Българо-сирийски бизнес форум. Форумът се провежда в рамките на официалното посещение в България на президента на Сирийска арабска република - Башар Ал-Ассад.

Сирийската делегация се състои от 56 представители на големи сирийски компании и търговско-промишлени палати, специализирани в следните области: международни превози, текстилна индустрия, фармацевтична и химическа индустрия, туризъм, консултации, инженеринг, селско стопанство, строителство, строителни материали, електрификация и комуникации, хранително–вкусова промишленост, недвижими имоти и инвестиции, кожени изделия и други.

Регистрирането на участниците започва в 15:30 ч. Форумът ще бъде официално открит в 15:50 ч. от г-н Цветан Симеонов, председател на Българска търговско-промишлена палата. Приветствия ще направят г-н Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма на Република България, г-жа Ламия Мурли Аси, министър на икономиката и търговията на Република Сирия. Участие ще вземат и г-н Орлин Владиков, председател на Българо-сирийски бизнес съвет и д-р Асеф Есса, председател на Сирийско-български бизнес съвет. Начало на бизнес срещите - 17:20 ч.

Участието във форума е безплатно за членове на ТПП – Стара Загора, а нечленовете заплащат такса от 20 лв. (без вкл. ДДС).

Фирмите, желаещи да участват във форума, трябва да изпратят попълнена регистрационна форма в срок до 8 ноември 2010 г. на е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на факс 042/ 626033. За повече информация – Мануела Гуджева.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |