Събития Ей И Ес организира за децата в Гълъбово срещи в Еко клуб Небе от пеперуди

Ей И Ес организира за децата в Гълъбово срещи в Еко клуб Небе от пеперуди

Вторник, 02 ноември 2010 г., 11:30
Размер на буквите
Стара Загора

В Гълъбово започнаха занятията на Еко клуб Небе от пеперуди. През новата учебна година те ще се провеждат всяка сряда от 15:30 часа в информационния център на Ей И Ес Гълъбово в града. Инициативата е част от програмата за корпоративна социална отговорност на американската енергийна компания, съобщиха от пресцентъра.

Създаването на позитивна и приятелска атмосфера, насърчаването на децата да са толерантни, усмихнати и отговорни е в основата на програмата. Учениците ще работят като един голям отбор, в който ще се подкрепят и ще формират навици за ежедневно съзнателно поведение към себе си, околните и природата. По време на програмата са предвидени много игри, неформално обучение, физически активности и движения. Те са внимателно подбрани и балансирани с цел подобряване знанията, уменията и физическата кондиция на децата, но така, че да не надхвърлят индивидуалните им възможности. Заниманията са за деца от 7 до 14 години, а част от темите, които ще бъдат разгледани през учебната 2010 - 2011 г. са: Екологични мрежи, Създаване и развитие на НАТУРА 2000 в България, Лидерство и работа в екип и други.
Еко клубът ще се води от Милена Атанасова, а всяка последна сряда на месеца ще има специални интерактивни занимания, ръководени от представители на еко организацията „Бъдеще сега” – партньор на инициативата.

За Ей И Ес
Ей И Ес е една от най-големите световни енергийни компании, която   оперира в 31 страни на пет континента, като нейните производствени, енергоснабдителни и разпределителни предприятия разполагат с капацитет да обслужват 100 милиона души по целия свят. В България, в региона на община Гълъбово, компанията изгражда най-голямата нова мощност в Югоизточна Европа. ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово с  670 Мвт мощност е в етап на последни технически изпитания преди пускане в експлоатация.

За повече информация:
Радостина Янакиева, тел.: + 359 42 901 450, е-mail:
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

еко клуб Ей И Ес - Гълъбово Ей И Ес - Гълъбово
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |