Събития Парк Мол Стара Загора отпразнува в деня на Хелоуин страшен втори рожден ден

Парк Мол Стара Загора отпразнува в деня на Хелоуин страшен втори рожден ден

Понеделник, 01 ноември 2010 г., 15:06
Размер на буквите
park mall stara zagora

На 31 октомври Парк Мол Стара Загора (Park Mall) отпразнува втория си рожден ден с три дни забавления. През изминалите две години Парк Мол успя да предостави на клиентите си разнороден микс от марки, както български така и чуждестранни и бихме искали да уверим всички, че това ще е така и за в бъдеще – сподели управителя на мола Милуш Самуилов.

Основната ни цел, допълва г-н Самуилов, при организирането и провеждането на подобни събития е да предразположим посетителите да се чувстват добре и да се забавляват, когато посещават мола.

Шоуто на 31 октомври бе открито от Супер Бианка. Специален гост на събитието бе кмета на Стара Загора , професор д-р  Светлин Танчев, който заедно  мол мениджъра г-н Самуилов изтеглиха тримата печеливши  от томболата Поискай и Park Mall ще ти подари! Toва са Георги Славов Господинов, който си пожела и ще получи кожено яке от Camel active; Гея Иванова Енева, която си пожела златна гривна от Samson и Фатмагюл Междетова Исмаилова, която съвсем скоро ще се сдобие с  ново плато от Calliope, съобщиха организаторите на шоуто.
Бианка раздаде над 100 подаръка ваучери за пазаруване, предоставени от магазините на Park Mall. Финалистите от България тръси талант - триото Street Dust  влезнаха в духа на Хелоуин в ролята си на забавни танцуващи зелени човечета.

Поп звездата Графът също изненада публиката като се появи на сцената с маска на дух от отвъдното. Тя му послужи , за да влезе в ролатя на Невидим - героят от едноименния  му нов хит.
Изненада за публиката беше забавната томбола  за спечелване на костюма на Бианка. Още в началото на тържеството по случай втория рожден ден на Park Mall Бианка обяви, че търси последователи и ще трансформира един от клиентите на Park Mall в неин образ и подобие. Двамата с Графа изтеглиха на случаен принцип - шест клиенти, които  спчелиха награди – костюм ала Бианка  и хелоунски костюми на вещици.

За страшната атмосфера допринесоха Молския вампир, Вещица шопинг манячка,Дух и разбира се Веселата тиква. Те се забавляваха заедно с хиляди деца, които последваха примера им и дойха облечени в забавни костюми.
Всички посетители получиха подаръци - маски!

Страшните забавления бяха подкрепени и от страшни намаления  и подаръци  от магазините на Park Mall.
Тинейджърите пък влезнаха  в дълбините на хоръра със страшните премиери - Изкормвачът и Убийствен пъзел 7.

Парк Мол Стара Загора Бианка Стара Загора Милушев Парк Мол Стара Загора Графът в Парк Мол Стара Загора
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |