Събития Ценовите граници на акциите на Enel Green Power са установени

Ценовите граници на акциите на Enel Green Power са установени

Петък, 15 октомври 2010 г., 13:18
Размер на буквите
Стара Загора

Определени са ценовите граници за акциите на Enel Green Power S.p.A. (EGP), с цел да улесни процеса на приемане на изразения интерес от страна на институционални инвеститори като част от глобалното предлагане на акции на EGP, които да бъдат листвани на регулираните пазари в Италия и Испания, съобщи Enel SpA (Enel).

Ценовият диапазон е от минимум 9 милиарда евро до максимум 10.5 милиарда евро (равностойността на необвързваща минимална цена от 1.80 евро за акция и обвзързваща максимална цена от 2.10 евро на акция, която е максимално определената цена).
Окончателната стойност, на която ще се предлагат акциите на EGP – стойност, която не може да надхвърли максимално определената цена, посочена по-горе, и която ще бъде еднаква както за публичното предлагане, така и за предлагането за институционални инвеститори – ще бъде определена от Enel при консултации с глобалните координатори и съвместните буукранърс в края на периода на офериране. При този процес ще се вземе под внимание, inter alia, условията на финансовите пазари в Италия и други страни, обемите и качеството на изразения интерес от институционалните инвеститори, както и количеството заявки, получени по време на публичното предлагане.

Тези материали, не могат да бъдат публикувани, разпространявани или предавани в Съединените Щати. Тези материали не представляват предложение за продажба или оферта за покупка на ценни книжа обсъждани тук, в Съединените Щати, Италия или друга държава. Ценните книжа, в този документ, не са били, и няма да бъдат регистрирани по силата на Закона за ценните книжа на САЩ от 1933 г., и вичките му поправки и не могат да се предлагат или продават в САЩ, освен в съответствие с освобождаване от изискванията за регистриране на ценни книжа.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |