Събития Cinema City Galleria Stara Zagora отваря до месец

Cinema City Galleria Stara Zagora отваря до месец

Петък, 15 октомври 2010 г., 11:49
Размер на буквите

Стара Загора

След по-малко от месец мултиплексът ще заработи едновременно с Galleria Stara Zagora. Cinema City Galleria Stara Zagora ще разполага със 7 зали с общ капацитет 1,300 места и ще предложи високия стандарт на киноразвлечение, с който компанията е вече позната у нас – големи екрани, топ клас прожекционни апарати, включително 4 зали, оборудвани за 3D прожекции, 5-канален дигитален съраунд звук и комфортен интериор, за да отговори на очакванията и на най-взискателните киномани.

Зрителите ще могат да се потопят напълно в магията на голямото кино, съобщиха от Cinema City Bulgaria.
Ние много се радваме да доведем Cinema City в Стара Загора и особено в мол, построен от такъв опитен и успешен инвеститор като GTC,” каза Муки Грейдингер, главен изпълнителен директор на Cinema City International. "Един от големите активи на Cinema City са чудесните ни връзки с водещите инвеститори в региона и в GTC ние със сигурност виждаме наш важен стратегически партньор.
Първият у нас мултиплекс Cinema City с 13 зали, включващ единственото IMAX кино у нас, Mtel IMAX, беше открит в Mall of Sofia през 2006г. Вторият мултиплекс с 11 зали в Mall Plovdiv отвори врати миналия март. За жителите и гостите на София и Пловдив Cinema City бързо се превърна в предпочитано място за прекарване на свободното време. За 2009г. Cinema City Mall of Sofia е мултиплексът с най-висока посещаемост в България.
Cinema City International (CCI) има над 80-годишна история като водещ киноизложител. Компанията развива модерна верига мултиплекси на пазар от над 100 милиона души в шест страни и понастоящем е най-големият оператор на мултиплекси в Централна и Източна Европа и Израел. Към края на септември т.г. Cinema City  управлява общо 70 мултиплекса с 687 екрана и 113 000 места в Полша, Израел, Чехия, Унгария, България и Румъния. В 9 мултиплекса компанията оперира и IMAX 3D кина. Cinema City е най-бързо разрастващата се киноверига в Европа с подписани договори за 30 мултиплекса (над 300 екрана), които ще се открият в следващите три години. Освен с кинопоказ, Cinema City International се занимава активно с кинореклама и – чрез дъщерната си компания „Форум Филм” - с киноразпространение. В България „Форум Филм” представлява филмовите студиа „Дисни”, „Парамаунт” и „Юнивърсъл,” както и независими продукции.
През 2009г.Cinema City продаде 27,5 милиона билета в шест страни,  23,8% повече в сравнение с 2008г. Групата на CCI осигурява над 3,000 работни места.
Galleria Stara Zagora е първият търговски комплекс от международен ранг в Стара Загора. Разположен на комуникативно място в близост до център на града, той включва 100 обекта за мода, супермаркет, места за забавления и зона за хранене.
Globe Trade Centre S.A. (GTC) е основана в Полша през 1994г. Понастоящем е една от водещите инвеститорски компании в Централна и Източна Европа. GTC активно развива дейност в 10 страни от региона: Полша, Унгария, Чехия, Румъния, Сърбия, Хърватия, България, Словакия, Украйна и Русия. Портфолиото на GTC включва над 130 реализирани проекта.
В заключение Грейдингер отбеляза „Ние винаги сме твърдяли, че „Cinema City е най-добрият начин да се види един филм” и вярваме, че този чудесен обект и радушният прием и обслужване, което нашите клиенти ще получат в новото кино, ще ги накара да идват отново и отново.”

Мол Галерия Мол Галерия - Стара Загора кино Мол Галерия - Стара Загора Муки Грейдингер, главен изпълнителен директор на Cinema City International Мол Галерия - Стара Загора, кино

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |