Събития Българска търговско-промишлена палата е домакин Българо-виетнамски бизнес форум

Българска търговско-промишлена палата е домакин Българо-виетнамски бизнес форум

Сряда, 13 октомври 2010 г., 16:20
Размер на буквите
Стара Загора

Търговско-промишлена палата – Стара Загора информира своите членове и заинтересовани представители на бизнеса, че на 19 октомври в Българска търговско-промишлена палата (БТПП), София ще се проведе Българо-виетнамски бизнес форум.

Той се организира в рамките на официалното посещение в България на г-жа Нгуен Тхи Зоан, вицепрезидент на Социалистическа република Виетнам. Виетнамската делегация се състои от 53 фирми, специализирани в следните области: строителството, инвестициите, ел. оборудване, лекарства, петролна и газова индустрия, селско стопански продукти, облекло, напитки, сладкарска индустрия, чай, недвижими имоти, машини за печат, кафе, пристанища. Домакин на събитието е г-н Ангел Марин, Вицепрезидент на Република България.
Регистрирането на участниците ще започне в 09:45 до 10:15 ч. Форумът ще бъде официално открит в 10:30 ч. от г-н Цветан Симеонов - председател на БТПП и г-жа Тран Тхи Тхюи - председател на виетнамския съвет за женско предприемачество. По време на форума ще бъдат представени икономиката и инвестиционния климат в България, официални изказвания ще направят г-жа Тран Тхи Тхюи и г-н Нгуен Тхе Пуонг – заместник-министър на икономиката, инвестиционните възможност и развитието на търговията на СР Виетнам. Бизнес срещите ще се проведат от 12:30 до 13:30 часа.

Участието във форума е безплатно за членове на ТПП – Стара Загора, а нечленовете заплащат такса от 24 лв. (с вкл. ДДС). За повече информация, моля вижте в прикачените файлове списък на виетнамската делегация и регистрационна форма за участие.

Фирмите, които проявяват интерес, да се обърнат за информация и съдействие към Търговско-промишлена палата - Стара Загора. За контакти – Мануела Гуджева, E-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на факс 042 626033.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |