Събития ТВ предаване Инициатива - 7 октомври 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 7 октомври 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

Четвъртък, 07 октомври 2010 г., 12:42
Размер на буквите
ТВ предаване Инициатива

Търсят се средства за построяването на православния параклис Св. Патриарх Евтимий до Тракийски университет. Амбицията беше той да бъде изграден до края на тази година, но по дарителската сметка са събрани под 20 хил. лв., които са стигнали само за поставяна на основите. Проектът на храма е дарение от арх. Ваня Тончева. За да получи тази идея живот и да бъде изграден параклисът са необходими около 250 000 лв.

  • Многопрофилната болница Проф. д-р Стоян Киркович в Стара Загора е сред здравните заведения, които внесоха колективен иск срещу Националната здравно-осигурителна каса. Тя дължи на областната болница над 2 млн. и 200 хил. лв. 700 000 от тях бяха преведени през седмицата.
  • Директорът на Районната здравно-осигурителна каса в Стара Загора д-р Славка Йорданова очаква всички дължими суми да бъдат изплатени до края на годината.
  • В Стара Загора се проведе годишна работна среща, организирана от Асоциацията на лицензираните центрове за професионално обучение. Сред акцентите на форума беше ваучерното обучение по мярката Аз мога, финансира по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси.
  • Американската служба за борба с фалшификациите на платежни средства Сикрет сървиз и Европол благодариха на МВР за успешната операция по разкриване на нелегална печатница за валута. С тяхно сътрудничество старозагорските антимафиоти разбиха печатната база в село Долно Сахране, община Павел баня. Банкнотите са с изключително високо качество и с необходими защитни знаци за съответната валута.
  • Храмът на оперното изкуство в Стара Загора отвори врати. Мечтата на творците и на многобройните ценители на класическата музика стана реалност точно след 19 години - на 5 октомври - Празника на града - същата дата, на която през 1991 г. най-голямата и красива оперна сграда на Балканите беше опожарена. За нейното възстановяване са вложени близо 13 млн. лв.
  • Търговско-промишлена палата - Стара Загора организира обучителен курс SEO за фирмен сайт. Той ще ви научи как да развиете вашия фирмен сайт, така че да привлича повече посетители и да продавате по-успешно своите продукти или услуги.

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |