Събития ТВ предаване Инициатива - 23 септември 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 23 септември 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

Четвъртък, 23 септември 2010 г., 14:41
Размер на буквите
ТВ предаване Инициатива

Земеделците в България са ощетени от неколкократно по-малките субсидии, спрямо старите страни членки на ЕС и стартираха подписка за провеждане на референдум за предоговаряне на размера на финансовите помощи. В старите страни членки производителите получават по 30 евро за декар, а българските им колеги - 18 лв.

  • Здравеопазването е в колапс и лекарите започват масови протести в цялата страна. Това решиха на извънреден събор делегатите на Българския лекарски съюз. На 11 октомври старозагорските медици ще проведат протестно шествие и митинг. От 15 октомври ще се извършва само спешна помощ.
  • До 31 октомври в дирекциите на Социално подпомагане се подават молби-декларации за отпускане на целева помощ за отопление. За да бъде предоставена тя, хората трябва да отговарят на няколко критерия.
  • Сдружение Българска тренировъчна централа представи в Търговско-промишлена палата - Стара Загора проект Младите хора и бизнеса – заедно за успешно бъдеще на регион Стара Загора. Ще бъдат създадени учебно тренировъчни фирми, в които чрез симулиране на условията на реална фирма, младите хора ще бъдат обучавани и мотивирани за изграждане на предприемачески нагласи и мотивация за работа в приоритетни за региона области.
  • Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора навърши 15 години от своето създаване. Празникът беше отбелязан с международна заключителна конференция на проекта Strategy-Train, в който АРИР участва съвместно със 7 европейски партньора от 6 държави членки на Европейския съюз. В рамките на проекта е разработена онлайн платформа за обучение по стратегическо планиране на микро, малки и средни фирми.

Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |