Събития Въвеждат се временни ограничения на движението в Старозагорско заради колоездачната обиколка

Въвеждат се временни ограничения на движението в Старозагорско заради колоездачната обиколка

Четвъртък, 16 септември 2010 г., 14:50
Размер на буквите

Стара ЗагораПоредният етап Габрово – Троян от 60-та колоездачна обиколка на България ще стартира около 13.00 ч на 18 септември в Габрово. Очаква се около 13.20 часа първите състезатели да навлязат на територията на Старозагорска област през прохода Шипка. На наша територия колоната ще премине по маршрут вр. Шипка – с. Дунавци – с. Габарево – с. Манолово – с. Осетеново и се очаква да навлязат на територията на община Калофер около 14.30 часа.

Във връзка с това в участъкът, от прохода Шипка и по път І-5 и І-6 до границата с община Калофер ще бъдат въведени временни ограничения на движението, съобщиха от пресентъра на ОДМВР - Стара Загора.
Движението на пътните превозни средства по маршрута на състезанието ще се спира в двете посока достатъчно време преди преминаване на първите състезатели и ще се пуска веднага след преминаването на придружаващият ги автомобил с надпис “Край на колоната”. За обезопасяване на трасето, движението през прохода Шипка ще бъде спряно около 12.00 ч и ще бъде възстановено непосредствено след преминаване на състезателите. В този период автомобилният поток ще бъде пренасочван по панорамния път през вр. Бузлуджа, а товарните автомобили ще бъдат спирани за изчакване на определени паркинги в районите на с. Шейново, с. Дунавци и местността Гердеме.
От пътна полиция предупреждават, че се очакват временни затруднения в движението по маршрута на състезанието и пресичащите го пътни артерии.
Препоръчваме на водачите, на които се налага да предприемат пътуване по направлене Казанлък – Габрово през периода 12-14.30 ч на 18.09.2010 г. да ползват алтернативни маршрути – през прохода на Републиката или Беклемето.
Апелираме към водачите да се движат с повишено внимание, съобразена скорост и стриктно да изпълняват указанията на полицейските служители, съобщиха от областната дирекция.

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |