Събития Контрабандист на цигари е предложил подкуп на полицаи от Стара Загора

Контрабандист на цигари е предложил подкуп на полицаи от Стара Загора

Сряда, 18 август 2010 г., 18:01
Размер на буквите

Стара Загора31-годишен старозагорец е предложил 100 000 лева подкуп на полицаи. Мъжът е задържан снощи при акция на сектор Борба с организираната престъпност при ОДМВР - Стара Загора и колегите им от областната дирекция. При нея са иззети 76 000 кутии цигари без бандерол, съобщиха от пресцентъра на МВР.

По-голямата част от тютюневите изделия - 6265 стека, са иззети около 21 часа снощи от микробус Фиат Дукато, спрян на разделителен остров на разклона за с. Димовци, общ. Гурково.
Лекотоварният автомобил бил спрян в района на паметника на бригадирското движение, а водачът на движещото се пред него БМВ продължил по пътя към Гурково.
Служителите на сектор БОП и РУ Полиция – Казанлък предприели оглед на натоварения с цигари микробус, а екип на група “Престъпления по пътищата” последвал и задържал водача на лекия автомобил
При задържането нарушителят предложил на двамата полицейски служители да им даде 14 - 15 хиляди лева, които носел в себе си. След като му отказали, увеличил сумата на 50 хиляди лв., които казал, че държи в дома си. При повторния отказ от страна на полицаите, предложил да се споразумеят за 100 000 лв. От дома на мъжа в Стара Загора са иззети още 1350 стека цигари от марката LM, също без бандерол.
Мъжът е осъждан за участие в международен канал за трафик на наркотици. При съвместна акция на турските и българските служби през 2003 г. е задържан на територията на Турция с няколко десетки килограма амфетамин. Освободен е от затвора през 2008 г. Съучастниците му са задържани за срок до 24 часа.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |