Събития Покана за посещение на Търговско eкспо Индонезия - 13 - 17 октомври 2010 г., Джакарта

Покана за посещение на Търговско eкспо Индонезия - 13 - 17 октомври 2010 г., Джакарта

Сряда, 04 август 2010 г., 13:17
Размер на буквите

Търговско eкспо Индонезия ще се проведе 13 до 17 октомври 2010 г. в Джакарта, Индонезия. Подобно на предишните изложения, Търговско експо Индонезия 2010 ще представи всички местни експортни продукти от индустриалния, минодобивния, селскостопанския и занаятчийския сектори. Основната цел на програмата е да предостави бизнес възмож ности и почивка съчетани в един цялостен туристически пакет.

Участниците в пътуването ще имат възможността да посетят eжегодното Търговско Експо Индонезия и да се срещнат директно със собственици и производители , с държавни и правителствени служители, както и да проучат и възможностите за бизнес в различни градове в Индонезия.

Общи условия:

  • Пакетната цена е на човек в долари (USD); Цената на международния самолетния билет е в евро (EUR)
  • Цените са валидни само за съответните дати (08-19.10.2010)
  • Лидия Турс си запазва правото да променя цените при промяна на индонезийските такси, при промяна курса на валутите и увеличение на цената на горивото.
  • Лидия Турс не носи отговорност за загуби, нараняване или щети, претърпени от туристите, включително и тези настъпили извън туристическата програма. Допълнителни разходи поради забавяне, аварии, природни бедствия, политически размирици са за сметка на туристите.
  • Лидия Турс ще направи всичко възможно за да се осъществи предложената програма, но трябва да се вземе под внимание, че някои от музейте са затворени в определени дни или в дни на национални празници. Поради определени метереологични условия някои от обектите може да не са достъпни. Ако не е възможно да се посети даден туристически обект, който е включен в програмата, Лидия Турс ще направи всичко възможно да организира посещение на подобен или друг туристически обект.

Процедури за регистрация:

- Регистрацията е открита от днес до 31.08.2010 -Включването на туристически услуги, които не са упоменати в програмата са предмет на допълнително заплащане от страна на клиента -Депозит 20% от цената на международния самолетен билет не по-късно от 23.08.2010. След тази дата, цената на билета може да се промени.
- Депозит 50% от цената на туристическия пакет не по-късно от 31.08.2010.
- Краен срок за окончателно плащане до 20 дни преди датата на заминаване.
- Регистрация и плащане се извършва в офиса на Лидия Турс, адрес гр. София, ул. Хан Аспарух 22. Плащане може да се извърши в брой или по банков.

Лице за контакт:

Лидия Турс ООД, Мария Николаева Стоянова 1463 София, ул. Хан Аспарух 22 Тел: 02/ 9813388, 02/9818577: факс: 02/9819030, Мобилен: 0897 903026

 

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2015 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |