Събития Минимум 250 хил. евро инвестира в производствения си процес всяка година Булмалц - Чирпан

Минимум 250 хил. евро инвестира в производствения си процес всяка година Булмалц - Чирпан

Неделя, 27 септември 2009 г., 17:13
Размер на буквите

Булмалц ООД притежава завода за производство на малц в Чирпан и складови бази за съхранение на ечемик в Чирпан, Кермен и с. Трънково, Старозагорска област. Заводът за малц в Чирпан е с най-голям годишен производствен капацитет в България - около 22 000 тона малц.

В складовите си бази Булмалц ООД може да съхранява около 30 000 тона ечемик и малц. Годишно Булмалц ООД изкупува между 25 000 и 30 000 тона висококачествен пивоварен ечемик и произвежда и предлага на пазара висококачествен малц тип Пилзен.
Ежегодно  Булмалц ООД инвестира минимум по 250 000 евро за подобряване и усъвършенстване на производствения процес в завода и надеждното съхранение на ечемика и малца, пише вестник Национална бизнес поща.
С изкупуването на 25 000 до 30 000 тона пивоварен ечемик годишно Булмалц ООД се явява, като един от сигурните и перспективни партньори на земеделските производители в Старозагорска област. Има утвърдено многогодишно партньорство със земеделските производители в областта и страната, което осигурява обработка и сеитбата на около 80 000 декара с пивоварен ечемик.
За община Чирпан Булмалц ООД е коректен партньор със своите инвестиции, перспективи за развитие и осигуряване на около 50 работни места.
На база сключения договор за доставка на пивоварен малц за Хайнекен - България не се предвиждат съкращения на служители. За Чирпан Булмалц ООД предлага едни от най-високите заплати, което обуславя липсата на текучество във фирмата.
От 2008 година компанията внедрява Система за управление на качеството ISO 9001:2000 и НАССР система за безопасност на храните - гаранция за висококачествен и безопасен малц, подходящ както за българския, така и за европейския пазар.
Булмалц ООД развива дългосрочно сътрудничество основно с Хайнекен - България, собственик на Загорка АД, както и с останалите пивоварни в България и пивоварни от Македония.
Директор на завода в Чирпан е Мария Рибарова. Собственици са Емануил Божков и Георги Рангелов.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |