Събития Тестват социалисти какъв кмет ще подкрепят догодина

Тестват социалисти какъв кмет ще подкрепят догодина

Четвъртък, 01 юли 2010 г., 09:38
Размер на буквите

Общинската организация на БСП в Казанлък тества своите членове за това какъв тип кандидат за кмет биха подкрепили на изборите догодина: партиен или независим, и какво ще бъде тяхното поведение.

Това съобщи на пресконференция лидерът на местните социалисти Иван Гороломов.
На събранието се коментира и форматът, в който евентуално БСП би се явила на местните избори. Готов е графикът за работа на местната организация, касаещ подготовката за двата вида избори догодина. До края на годината ще са готови и критериите и нормите за номинирането на кандидати за съветници и кметове от БСП, каза Гороломов. Той вече е получил пълномощия от името на организацията да води разговори с другите леви формации в Казанлък и района, доколкото ги има. Разговорите ще са за формата и кандидата на левите в Казанлък. Засега имена не се спрягат, уточни лидерът на казанлъшките социалисти, пише вестник Старозагорски новини.
Гороломов не скри изненадата си, че столичната партийна организация е обявила толкова рано своята кандидатура за кмет на София, в лицето на Георги Кадиев, и изрази надежда, че ранното му номиниране няма да даде повод на управляващите да повторят казуса "Гуцанов".
Казанлъшките социалисти одобряват реакцията на областния управител на Стара Загора Йордан Николов по отношение на паметника на връх Бузлуджа и неговото бъдещо стопанисване.
Пред журналисти Гороломов изрази съжаление, че преди години лидерът на социалистите Сергей Станишев не е съзрял ценното в предложението на местния бизнесмен Стойчо Кълвачев да възстанови паметника в стария му вид, в замяна на спортни съоръжения на върха.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |