Събития Железник - М стартира модерна база с ново технологично оборудване

Железник - М стартира модерна база с ново технологично оборудване

Неделя, 27 юни 2010 г., 13:16
Размер на буквите

Старозагорската фирма Железник - М ООД е сред утвърдените в търговията с метали и метални изделия вече близо 20 години. Винкели, ламарини, профили, бетонно желязо, тръби - фирмата предлага пълната гама метални изделия за широко потребление.

Доставя и специфични метали по предварителна заявка на клиента. Разполага с голяма база, която ползва заедно с Метал ком, а вече е пред завършване и новата й сграда, пише вестник Национална бизнес поща. Тя е с модерна архитектура, най-ново техническо оборудване и отговаря на всички изисквания за тази дейност. Във фирмата в момента работят 26 души.

Икономическата криза безспорно дава своето отражение и върху бизнеса с метали. Строителството, енергетиката и машиностроенето са основните отрасли, за които доставя метали Железник - М. Намаленият обем на строителството ни накара да се ориентираме повече към металообработващите услуги, обясни Кирил Михайлов, управител на фирмата. Покриваме с метали и услуги цяла Южна България. Разполагаме с най-голямата складова база в региона и това ни прави конкурентоспособни на пазара, допълни той. Около 3000 т желязо, обхващащи 2000 номенклатури, се съхраняват на склад.

Металообработващите услуги са за първична обработка - рязане, сгъване, заварки, заготовки по предварително зададени размери. Фирмата извършва газово рязане с програмна машина по чертеж на клиента и рязане на гилотина.
За своите клиенти Железник - М извършва и транспортни услуги - доставка на материали на място, както и услуги с автокран и вишка.

За допълнителна информация: 042/602 006.

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |