Събития Група Български документи за самоличност в Стара Загора преминава на удължено работно време

Група Български документи за самоличност в Стара Загора преминава на удължено работно време

Събота, 19 юни 2010 г., 07:58
Размер на буквите

За улеснение на гражданите при издаване на български лични документи и във връзка с изтичането на шестмесечния гратисен период за личните карти с валидност да м. януари 2010 г.,  със заповед на директора на ОДМВР – Стара Загора е въведено удължено работно време на група Български документи за самоличност при ОДМВР – Стара Загора, съобщиха от пресцентъра.

Считано от 21 юни 2010 г. работните места за прием на заявления за издаване на лични карти и паспорти и връчване на готови документи в ОДМВР Стара Загора (на ул. Раковска № 68  -от западната страна на сградата на Областната дирекция) ще обслужват граждани от 6.30 до 19.30 ч  в работните дни и от 8.00 до 16.00 ч в събота.
Уведомяваме гражданите, че онези от тях, които възнамеряват да се възползват от новия работен график на група Български документи за самоличност в периода 21-26.06.2010 г., че банковият клон в звеното ще започне да работи с удължено работно време след 28.06.2010 г., съобщиха още от полицията. Дотогава те могат да  заплащат таксите предварително във всяка една Търговска банка по сметка на Областна дирекция на МВР - Стара Загора:
BG47UNCR76303300000310
BIG: UNKRBGSF
УниКредит Булбанк- Стара Загора.
Звеното Български документи за самоличност в Районно управление Полиция – Казанлък, както и звената за обслужване на граждани към сектор Пътна полиция в Стара Загора и Казанлък ще продължат осъществяват прием на заявления за издаване на български лични документи и връчване на готови документи в събота  от 9.00 до 15.00 ч. 
На интернет-страницата на Министерството на вътрешните работи е създаден линк: http://nld.mvr.bg/nld/nweb.nsf/fVerification , чрез който гражданите могат да проверяват дали  заявените от тях лични документи са изготвени.  

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |