Събития КЕН АД откри в Стара Загора ново модерно предприятие за производство на колбаси, с дневен капацитет от 60 т

КЕН АД откри в Стара Загора ново модерно предприятие за производство на колбаси, с дневен капацитет от 60 т

Четвъртък, 24 септември 2009 г., 16:35
Размер на буквите

Старозагорската фирма за производство на колбаси КЕН АД откри ново предприятие. То има капацитет за производство на 60 тона трайни и малотрайни колбаси на ден. Фабриката е оборудвана с модерна техника и работи според изискванията на българските и световните стандарти за преработка на месо.

Предприятието отговаря и на всички европейски директиви за месопреработвателна дейност. Работи според изискванията на стандарта ISO 22000:2005. От години КЕН е един от познатите и предпочитан в България производител на колбаси, популярен до голяма степен и заради кренвиршите, които предлага на пазара. През 2007 г. КЕН получи и голямо признание за качеството на своята продукция - наградата Супербранд, която се дава за най-позната и предпочитана търговска марка в България. КЕН Румен Кузманов приветства гостите на тържеството
КЕН запазват и производството на досегашното си предприятие в Стара Загора, което работи успешно през последните 8 години. То обаче ще бъде преоборудвано за производство на други видове колбаси.
Новото предприятие на КЕН е в индустриалната зона, намираща се източно от Стара Загора, преди село Хрищени. Построено е на собствен терен на закрита застроена площ от 9420 кв. метра. Строителството е изпълнено за около година и половина.
На тържеството по повод на откриването присъстваха стотици гости, приятели на тримата собственици и партньори на фирмата. Символичната лента беше прерязана от депутата от ГЕРБ Иван Колев и от тримата създатели на КЕН - Румен Кузманов, Румен Нонов, и Плавен Исионов.
Тържествен водосвет с благопожелание отслужи Старозагорският митрополит Галактион, заедно с духовници от епархията. Той благослови новото предприятие и отправи пожелания за успех към собствениците и работниците.

КЕН - Стара Загора

КЕН - Стара Загора

Стара Загора

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |