Събития Станимира Данева започна работа като връзки с обществеността на полигон Змейово

Станимира Данева започна работа като връзки с обществеността на полигон Змейово

Петък, 14 май 2010 г., 08:18
Размер на буквите

В тържествена обстановка на 13 май пред състава на военен полигон Змейово и пред представители на неправителствени организации и медии официално беше представена Станимира Данева, назначена на длъжност Старши експерт по връзки с обществеността на полигона.

Нейната кандидатура беше предложена от комисия, съставена от представители на неправителствени организации и сдружения, които проведоха интервюта с 15 кандидати. След като бе осъществена проверка от ДАНС по Закона за достъп до класифицирана информация, днес ръководството на полигона назначи Станимира Данева, информира Екоцентър - Стара Загора.

„В такава тържестгвена обстановка назначаваме само командири”, каза при представянето й генерал-майор Бойко Рабаджийски – началник на щаба по осигуряването и поддръжката на БА. И допълни, че се надяват много новоназначеният PR в най-скоро време, след като се запознае с обстановката, да започне да информира обществеността на Стара Загора за това – какво се случва на територията на полигона. „За нас, ние сме на ясно, че не замърсяваме въздуха в старозагорско. Важно е, чрез гласът на полигона, който е избран от вас, да го чуят старозагорци”, каза генерал-майор Рабаджийски.
При представянето й, началникът на полигона полковник Сергей Марков каза: „От днес, г-жа Данева е един от нас. Нека всички ние, които работим тук да й помагаме в нейната работа.”

„Доволни сме, че предложенията, които направихме пред ръководството на полигона са приети”, каза председателят на работната група за избор на PR на полигона Павлина Геренова, омбудсман на Стара Загора. А именно - Решението за евентуално освобождаване от длъжност или продължаване на срока на трудовия договор да става след изрично и аргументирано становище от страна на неправителствените организации в Стара Загора, както и три промени в длъжностната характеристика. Това е добър знак за нас, от страна на ръководството на полигона.

"За нас откриването на щатна бройка за PR на полигона, в този труден за държавата момент, когато се извършват съкращения, е знак, че Министерството на отбраната отчита сериозността на проблема. Но тази нова щатна бройка е и знак за ръководството на полигона за проблеми в общуване му с обществеността", каза Тони Куцаров от "Гражданско обединение - Екоцентър".

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |