Събития Футболният отбор Берое се разпада?

Футболният отбор Берое се разпада?

Четвъртък, 13 май 2010 г., 21:13
Размер на буквите

Опасността носителят на Купата на България да се разпадне е огромна! Това стана ясно вчера на нарочна пресконференция, дадена от председателя на Съвета на директорите адвокат Дамян Георгиев във фоайето на Общината. В срещата с журналистите и доста беройски фенове участваха още старши треньорът на "Берое" Илиан Илиев, помощникът му Ивко Ганчев, административният шеф Николай Демирев и футболистите Георги Андонов, Дончо Атанасов, Петър Костадинов и капитанът на "зелено-белите" Слави Жеков.

"Финансовото положение не е добро - заяви в прав текст беройският шеф адвокат Дамян Георгиев! - Правим всичко възможно да обезпечим отбора, но нещата не се случват. Затова отново отправям апел към обществеността в Стара Загора, че и към Общината - да спасим тима, защото не се ли намерят пари в най-скоро време, да речем, до две седмици, момчетата може да се разбягат. Да не говорим, че ни трябват поне 5-6 нови попълнения за Лига Европа!"
В същия дух беше изказването както на Илиан Илиев, така и на футболистите, коментира вестник за Старозагорски новини. Те обаче ведно с благодарностите към хората, запалили ги за "Каузата "Берое", изразиха съжаление, че този разговор не се е състоял преди два-три месеца.
Иначе изтичат договорите на трима-четирима беройски играчи, но Дамян Георгиев каза, че едва ли ще могат да бъдат задържани и останалите. Колкото до задълженията на тима, то те са едва 300 000 лева, може би най-малко в цялата "А" група. На "Берое" е обещана отборна премия при спечелването на Купата, която не е платена. За жалост се повтаря "Зимният сценарий", когато "Берое" беше пред закриване...

Ключови думи:
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |