Събития ТВ предаване Инициатива - 13 май 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 13 май 2010 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

Четвъртък, 13 май 2010 г., 15:31
Размер на буквите
След встъпването си в длъжност областният управител на Стара Загора Йордан Николов провокира одит от Сметната палата, за да е наясно какво наследява. Той обхваща периода от 1 януари 2008 до 30 септември 2009 г. Проверка по негово настояване беше извършена и от Инспектората към Министерски съвет.
  • От 10 май е отворена за кандидатстване дългоочакваната схема по ОП Конкурентоспособност Технологична модернизация в малки и средни предприятия. Проектни предложения на фирми ще се набират в рамките на три месеца с краен срок за кандидатстване 10 август 2010 г. В тази връзка Търговско-промишлена палата – Стара Загора организира информационен семинар за разясняване на условията за кандидатстване, който ще се проведе на 18 май 2010 г., от 15.00 часа в семинарната зала на палатата.
  • Стара Загора е домакин на най-голямото изложение, организирано до сега в областта на селското стопанство - Бата Агро. То се провежда за първи път. На площ от над 17 000 кв.м участват 87 представители за България на над 300 световно известни производители на агротехника.
  • България се нарежда на последните места по обновяване на машинния парк в сферата на селското стопанство. През миналата година са подменени с нови трактори само 2,6% от съществуващите, а при комбайните делът на новите машини е 4%. Това прави секторът неконкурентоспособен и го връща на нивото от 1960 г.
  • В Стара Загора гостуваха посланици от дипломатически мисии в България по покана на областния управител Йордан Николов, който съвместно с Българска телеграфна агенция представи проект за популяризиране на неолитните жилища - Раждането на Европа - история и реалност.
  • Търговско-промишлена палата - Стара Загора организира презентация на системата за планиране на бизнес ресурсите Mago.net. Тя ще бъде направена на 20 май от 10 часа в комплекс Орфей в Стара Загора.
Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа.
 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |