Събития Enel отпразнува Световния ден на безопасността

Enel отпразнува Световния ден на безопасността

Четвъртък, 29 април 2010 г., 10:44
Размер на буквите

През 2003 г. Международната организация на труда към ООН отбеляза за първи път Световния ден на безопасността. Целта на празника е да повиши информираността по проблемите на безопасността и да популяризира предотвратяването на трудови злополуки. На 28 април 2010 г. италианската енергийна компания Enel отпразнува за първи път този ден в България и в останалите 23 държави, в които работи, съобщиха от пресцентъра на италианската енергийна компания.

Честването започна сутринта с електронно послание от главния изпълнителен директор на Enel – г-н Фулвио конти, и мениджъра на компанията за България – г-н Джон Кларк. То беше отправено до всички служители и постави акцент върху ангажимента на компанията да постигне нулево ниво на злополуките. През целия ден служителите и подизпълнителите имаха възможност да гледат кратък филм със заглавие „Последиците от...”. Емоционалната творба удиви и дори шокира аудиторията. На ключови места бяха поставени постери на кампанията. Всеки служител имаше и възможност да прочете посланието от мениджърите на Enel върху основното информационно табло на централата.
Фокус на дневната програма в България беше брейнсторминг сесията с участието на инспектори на техниката по безопасност на подизпълнителите, които работят непрекъснато в централата. Събитието беше открито от Джон Кларк (– мениджър на Enel за България), и Куинто Ди Фердинандо – директор на ТЕЦ „Енел Марица Изток 3”. Срещата беше водена от Таня Бриклер – инструктор по „меки” умения към Apeiron Communication. Активно участие и намеса имаше екипът по безопасността на централата, ръководен от мениджъра по безопасност Тодор Клисуров. По време на брейнсторминг дискусията хора от различни компании споделиха идеите и вижданията си за проблемите на безопасността. В резултат участниците предадоха пакет със свои предложения на ръководството и екипа по безопасност.

 

Ако тази информация ви е харесала и е полезна за вас, моля, споделите я с приятели и познати в интернет...


Търсенето се извършва в този и в още няколко сайта. Резултатите са от базата данни на Google.bg
 
 

Статии с подобно съдържание

Актуални новини

Проекти на ТПП - Стара Загора

Enterprise Europe Network

Европейско сътрудничество за европейски просперитет - обмен на добри практики за развитие на ВЕИ

CHANGE - интелигентно използване на енергията

ECREIN - екоиновации и инвестиции в екологични дейности

Law2B - обучение на мениджъри за участие в бизнес преговори

Фестивал на виното и културното наследство Августиада

ERASMUS за млади предприемачи

 
© 2000 - 2019 | Търговско-промишлена палата - Стара Загора | Собственост, права и условия за ползване |